Neringoje sulaikytas 13 gramų hašišo turėjęs vyras

  • Teksto dydis:

Penktadienį, Neringoje, Nidos-Smiltynės plente, 11-ajame kilometre, prie netoliese paplūdimio esančioje kavinėje, tuo metu patruliavę Neringos policijos komisariato pareigūnai sulaikė neblaivų (1,9 prom.) ir galimai nuo narkotinių medžiagų apsvaigusį trisdešimtmetį.

Apieškoję vyriškį, policininkai aptiko ir 13 gramų galimai narkotinės medžiagos – hašišo.

Deklaravęs, kad yra išvykęs į Jungtinę Karalystę, bet Nidoje dirbantis vyriškis tvirtino hašišą nešiojęsis savo reikmėms.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai vyrui gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visuomenės totali kontrolė ir jos terorizavimas

Visuomenės totali kontrolė ir jos terorizavimas portretas
Kie kjie dar už grotų pasiūs piliečių? Ar nebėra policijai jau daugia darbo? Tik tubdyti už grotų ilgiems metams žmones už- kanapę, ir jiems gyvenimą gadinti su teistumu? Ar kalėjimų užteks valdžios vykdomai totaliai visuomenės kontrolei, tai yra jos teroriavimui draudimais? Statys naujus kalėjimus lietuvos piliečiams vien dėl kanapės vartojimo. Už mano mokesčius bus maitinami nnn metų,netekę nelaisvės nnn metų dėl kažkokios kanapės, už mnano mokesčius bus nauji kalėjimnai. Ir dėl ko? Dėl toa kad valdžia nori visuomenę terorizuoti ir pateisinti išplitusį alkoholizmą?

Visuomenės totali kontrolė ir jos terorizavimas

Visuomenės totali kontrolė ir jos terorizavimas portretas
Sovietų laikais pridygo vaikų namų ir dabar jie perpildyti. Tai ką dabar teroristai sėdintys valdžio statys dar nežinia kiek kalėjimų, vien dėl kanapės mėgėjų? Kalėjimai perpildyti. O kas domėjosi kiek juose sėdi už kanapę? Ir kokius dar nežmoniškus terminus prilyginamus žmogžudystes bausmėms jie metų kali? Ar nėra tikrų nsuikaltimų? Ar lietuvai nereikia legalių pajamų? Tik į kalėjimus sodint už kanapę, ir kitokiu būdu gauti pinigus. Bert ne iš legalios prekybos kanape ir jos produktais naudingais net medicinai. Gi kas rūkė tas rūkys, ir draudimai nieko nepakeis.

Visuomenės totali kontrolė ir jos terorizavimas

Visuomenės totali kontrolė ir jos terorizavimas portretas
Kiek jie gali terorizuoti lietuvą su tais draudimais? Greit teisitumą turintys asmenys, sėsintys kalėjimuose, bus vien tik už kanapę. Už nužudymą mažiau metų sėdi nei už kanapę. Pagauną jaunuolį su suktine, nu su dviem ir jau jaunuolį daro nusikaltėlį su teistumu ir dar kiek metų duoda. Kas tai ar ne valdžios terorizmas kitų narkotinių priemonių vartojimo pateisinimui, tokių kaip alkoholis, tabakas. kas rūkė tas ir rūkys. Ir ant palangės užsiaugins. Ką bijo kad tie kas augina ant palangės mokesčių nemokės, nepirks alkoholio? Kur žmogaus teisės toi banbanų šalį? Ar gi čia ne visuomenės terorizavimas?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių