Neregėta gudrybė: poilsiautojų pinigus dėjosi į kišenę

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto apylinkės teismas nagrinėja baudžiamąją byla, kurioje A. S. kaltinamas dėl beveik devynių tūkstančių eurų, priklausančių Neringos savivaldybei, pasisavinimo.

Vyras kaltinamas tuo, kad dirbdamas Neringos kontroliniame poste ir panaudodamas tris bekontaktes korteles praleido 916 transporto priemonių.

Surinktus beveik devynis tūkstančius eurų rinkliavos už įvažiavimą į valstybės saugomą Kuršių nerijos nacionalinio parko Neringos savivaldybės administruojamą teritoriją į kasą neįnešė ir tokiu būdu pasisavino Neringos savivaldybei priklausančius pinigus.

A. S. savo kaltės nepripažįsta.

Bylą nagrinėjanti teisėja Rasa Stonkuvienė teigė: „Šiuo metu teisme vyksta Neringos savivaldybės administracijos darbuotojų apklausos. Kaltinamasis teigė duosiantis savo parodymus po to, kai bus apklausti visi minėti darbuotojai.

Byloje yra 146 liudytojai. Po kaltinamojo parodymų teismas spręs ar yra tikslinga kviesti ir likusius liudytojus, kadangi asmenų, vykusių per minėtą postą, gyvenamoji vieta yra skirtingose Lietuvos vietose.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Visada ten voge ir po siai dienai vagia.

Jonas

Jonas portretas
Šitas klausimas mane domino jau prieš 30 metų. Įdomu kiek per tą laikotarpį pavogta?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių