Nepilnametę sumušė prekybos centre

Apsilankymas viename uostamiesčio prekybos centre nepilnametei baigėsi sunkiais sužalojimais. Septyniolikmetę sumušė pažįstama mergina.

Incidentas prekybos centre, esančiame Taikos prospekte, įvyko trečiadienio vakarą apie 19 val. Septyniolikmetė aiškino, kad ją čia užpuolė ir sumušė pažįstama mergina.

Į incidento vietą iškviesti greitosios pagalbos medikai. Nukentėjusioji išvežta į ligoninę.

Medikai jai diagnozavo galvos ir nosies sumušimus, smegenų sukrėtimą. Nepilnametė gydoma Traumatologijos skyriuje.

Septyniolikmetę sumušusi mergina buvo neblaivi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

monnez

monnez portretas
labas Gauti paskolą, kuri leis jums įveikti skurdą. El. paštas: sylviane.harry@hotmail.com Sveiki, mano vardas yra MONNEZ, sukčiavimo auka suklastotų skolintojų rankose. Aš neteko apie €45.000,00 nes man reikia didelį kapitalą €200,000.00. Aš beveik mirė, aš neturėjo kur eiti. mano verslas buvo sunaikinta, ir šiame procese aš praradau savo sūnų. Aš negalėjo pakęsti tokio nepasikartotų. 2016 kovo mėn sutikau draugą, kuris supažindino mane su gera motina, SYLVIANE HARRY, kad galiausiai padėjo man užtikrinti paskolą bendrovė. gera mama aš noriu pasinaudoti šia galimybe ir padėkoti jums, ir gali Dievas toliau laimina Jus. Aš taip pat norėčiau pasinaudoti šia galimybe patarti kolegos lietuviškai, kad yra daug sukčiai iš ten, todėl, jei jums reikia paskolą ir nori užsitikrinti paskolą greitai, uržegitruokite tik ponia Olivia Danieliaus elektroniniu paštu: (sylviane.harry@hotmail.com ). Jūs taip pat galite susisiekti su manimi per šį laišką: El. paštas: sylviane.harry@hotmai

berzelis

berzelis portretas
Is vienos puses,- gal buvo uz ka.O is kitos puses , - reikia rinktis draugus

apsauginis

apsauginis portretas
atsakykite i klausima,pries kaltindami apsauginius abejingumu,nes apsauginiu dabar gali patapti praktiskai belekas,svarbu netureti teistumo,ar uz biski daugiau negu minimumas i rankas,cia tokia standartine apsauginio alga,jus listumete ir bandytumete skirti besimojuojanciais kumsciais vyrukais ar merginom?neseniai vienam apsauginiui iki laukininku gatvej sulauze ranka kazkoks narkosha vientik,kad jis saziningai norejo padaryti darba ir sulaikyti vagi,tai jam apsaugos vadovybe premija israsys ar skirs pinigu gydymuisi?ne,pasakys - durnas buvai,nereikejo listi..vot teip..
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių