Nepilnamečio paieškos – vis dar be rezultato

Klaipėdiečio Daniilo Aleksanderio Demiaškino Ignacio mama dar kartą kreipiasi į geros valios žmones prašydama pagalbos, gal kas matė jos 17 metų sūnų, kuris pradingęs jau vienuolika parų.

Vaikinas iš namų Klaipėdoje išėjo sausio 10-osios naktį, tarp pirmos ir septintos valandos.

Rytietiško gymio nepilnametis yra apie 176 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, juodų plaukų. Vilkėjo tamsiai mėlynos spalvos striukę iki kelių su gobtuvu (gobtuvo kraštai padengti kailiu), chaki spalvos laisvalaikio kelnes, tamsiai mėlynos spalvos sportinį megztinį su gobtuvu (megztinio viduryje yra pavaizduota Norvegijos vėliava). Avėjo rudus aulinukus. Galimai turi juodą „Nike“ firmos kuprinę.

„Kol kas jokių naujienų neturiu, vis laukiu, Neatmetu tikimybės, kad jis glaudžiasi kur nors pas savo internetinius draugus, kas jie – nežinau, nes sūnus yra labai uždaras, iš jo ką nors išpešti buvo neįmanoma. Labai prašau, jei kas matėte Daniilą, praneškite“, – į geros valios žmones kreipėsi vaikino mama.

Praeitą savaitę pasigirdo informacija, kad pradingęs jaunuolis gali būti Latvijoje. Vietos spaudoje išplatinti paieškos skelbimai. Tačiau jokių žinių nesulaukta.

Turinčiuosius informacijos apie berniuko buvimo vietą prašoma pranešti tel. 870062040, 861820077 arba 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Kinijoje uždrausti 45 internetiniai žaidimai. Jie negavo leidimo veikti Kinijoje. Iki šio laiko buvo ištirta daugiau nei 200 internetinių žaidimų. Yra būreliiai vaikams ir paaugliams......

Anonimas

Anonimas portretas
Komentatoriai - dalbajobai

Nusivyles LT pilieciais

Nusivyles LT pilieciais  portretas
Kas jums zmones. Dingo zmogus o rasinejate nesamones. Jokio zmoguskumo ir supratimi nebera. Is pirmo rasite berniuka o paskui jau aptarinekite ir spreskite kas atsitiko! O dabar tik plepalai ir nesamones.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių