Nepažįstamas dėdė atėmė dviratį

Vasarą dviračių savininkams – ir džiaugsmas, ir bėdos. Kai kurie dviračiai pavagiami paslapčia, kiti – tiesiog išplėšiami savininkams iš rankų.

Pirmadienį vakare savo namų kieme žaidęs devynmetis berniukas paskambino tėvui ir pasiguodė, kad jį nuskriaudė nepažįstamas rusiškai kalbėjęs dėdė.

Berniukas papasakojo, kad važinėdamas dviračiu Baltijos prospekte buvo nuskriaustas ir neteko dviračio. Kažkoks stambaus sudėjimo, apie 35 ar 40 metų vyras pareikalavo atiduoti dviratį ir visus, kiek vaikas turi, pinigus.

Berniukas nesutiko paklusti, tada nepažįstamasis trenkė berniukui kumščiu į krūtinę, išsitraukė iš kelnių kišenės lenktinį peilį ir liepė laukti.

Vaikas išsigando ir pabėgo. Vyras sėdo ant jo dviračio ir nuvažiavo.

Nukentėjusio berniuko tėvas į policiją kreipėsi tik kitą dieną. Sūnaus dviratį jis įvertino 200 eurų. Pareigūnai bando aiškintis, kas yra kaltininkas.

Dar vienas uostamiesčio gyventojas dviračio neteko antradienio vidurdienį palikęs jį neprirakintą Mokyklos gatvėje. Grįžęs į tą pačią vietą vos už 20 minučių jo neberado.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip taip?

kaip taip? portretas
Nukentėjusio berniuko tėvas į policiją kreipėsi tik kitą dieną.???

dede

dede portretas
paliestu manisky sumedziociau ta dede per kelias valandas ir gyvenime jis nebekeltu ranku nei pries muse. gaila niekas nebesaugo savo rajonu

Buja

Buja portretas
Tokius dedes reikia ilgam uzdaryti ir duoti juodus darbus dirbti, kad nebutu musu islaikomi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių