Neįtikėtinas žiaurumas: medikai kovoja dėl sumuštos mergaitės gyvybės

Klaipėdos vaikų ligoninės medikai kovoja dėl dvimetės mergaitės būklės. Į areštinę už vaiko sužalojimą patekęs mergaitės motinos sugyventinis aiškina, kad mergaitė susižalojo vonioje.

Mažametė į ligoninę buvo atgabenta šeštadienį iš vieno Gargžduose esančio buto. Nors policija įtaria, kad mergaitę galėjo sumušti mergaitės mamos sugyventinis, šis aršiai ginasi kėlęs ranką prieš vaiką.

24 metų ne kartą teistas vyras apklausos metu laikėsi versijos, kad mergaitė nežinia kokiu būdu susižalojo vonioje. Tačiau vonioje paslydusio vaiko sužalojimai, pasak ekspertų, atrodytų visiškai kitaip.

Vaiką apžiūrėję teismo medicinos ekspertai konstatavo, kad vaikas buvo mušamas.

„Kiek žinome, ant kūno aptikta įvairių mėlynių. Policijos neįtikina įtariamojo pateikta versija, kad vaikas susižalojo vonioje“, – tikino Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas.

Klaipėdos vaikų ligoninės medikai diagnozavo dvimetei sumušimus, trauminį šoką, mergaitė yra ištikta komos.

21 metų vaiko mama taip pat palaiko sugyventinio versiją. Pati moteris nebuvo stebima Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistų. Tačiau šeima, iš kurios yra kilusi dvimetės mama, buvo įtraukta rizikos šeimų grupę.

Įtarimų dėl mažametės sumušimo sulaukęs 24 metų motinos sugyventinis policijai yra žinomas. Nors vyras yra jauno amžiaus, tačiau jau turi kelis teistumus.


Šiame straipsnyje: sumušimassmurtasGargždaikoma

NAUJAUSI KOMENTARAI

ilona

ilona portretas
ar atsigavo mergaite/

meile

meile portretas
Lietuvos vyriausybė turėtu saugoti ir apginti savo piliečius ... Taigi turėtu apginti savo vaikus, juk jie yra Lietuvos ateitis... Tai padaryti , reikia isoliuoti tokius individus nuo visuomenes , įkurti tam tikras įstaigas , tiesiok " gydyti".

Meile

Meile portretas
tiesiok žodžių trūksta... Norit sumažinti tokius smurtas Lietuvoje, manau reikia "auklėti" suaugusius... Izoliuoti nuo visuomenes, įkurti kam tikras įstaigas... Tai yra Lietuvis vastybes darbas...
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių