Neblaivus vyras grasino nepilnamečiams ginklu

Paauglių išdykavimai su petardomis išsunkė klaipėdiečio kantrybę ir atnešė jam nemažai nemalonumų.

Antradienį apie 13 val. Kalnupės gatvėje gyvenantis vyras išėjo į savo buto balkoną ir pagrasino šaunamuoju ginklu dviem gretimame name gyvenantiems 17-mečiams broliams dvyniams. Nepilnamečiai pasiskundė tėvams ir šie iškvietė policiją.

Pareigūnai atskubėjo į įvykio vietą, išklausė pareiškėjų ir nužingsniavo pas grasintoją.

Policininkai suprato, kad vyras neblaivus, į alkoholio matuoklį jis įpūtė 1,57 promilės, ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

60-metis įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Nepilnamečiams jis grasino legaliai laikomu mažos galios revolveriu „Kora Brno ME Folbert“. Pareigūnai šį ginklą ir 86 šovinius paėmė.

Nepatvirtintais duomenimis, sulaikytas vyras taip pat parašė pareiškimą. Jis apskundė brolius dvynius už tai, kad paaugliai šaudė petardas. Vyrui tiesiog trūko kantrybė klausytis nerimstančio triukšmo.

Įstatymas draudžia demonstruoti šaunamąjį ginklą ir juo grasinti nesant grėsmės, o juo labiau mojuoti juo girtam.

Šis incidentas klaipėdiečiui gali baigtis ne tik leidimo turėti ginklą panaikinimu, bet ir bauda už viešosios tvarkos pažeidimą. O jeigu pažeidėjas buvo anksčiau baustas už administracinius nusižengimus, bausmė gali būti griežtesnė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žinau

Žinau  portretas
Ką jūs čia nusišnekat, niekas nėjo skųstis tėvams, niekas neįrodė kad tie vaikinai sprogdino tas petardas. Nekurkit savo istorijų.

Klaipediete

Klaipediete portretas
Isvis reikia uzdrausti tas petardas ! Gasdina praeivius , suniukus . Karta issove kazkas laiptineje , vos ne apkurtau ! Tikras chuliganizmas ! Kam to reikia ir kam tai grazu!? O dar ir pavojinga !

gg

gg portretas
gasdinkit daiktu panasiu i pistoleta o geriau is kart policija kvieskit.............
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių