Narkotikus platino prie kolegijos bendrabučio Klaipėdoje

Klaipėdos policijos ir prokuratūros pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl Klaipėdos apskrityje besiformavusios nusikalstamos grupuotės.

Klaipėdos policijos ir prokuratūros pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl Klaipėdos apskrityje besiformavusios nusikalstamos grupuotės.

Įtariama, kad vienos uostamiesčio kolegijos studentas ne tik platino, bet ir augino kanapes, pranešė policija.

Susitikimus su kvaišalų pirkėjais jis organizuodavo prie kolegijos bendrabučio. Pas įtariamuosius rasti labai dideli narkotikų kiekiai, kurių „gatvės“ vertė viršija 50 tūkst. eurų.

Keturi ikiteisminiai tyrimai buvo atskirti iš pagrindinės bylos ir perduoti į teismą. Iš viso baudžiamojon atsakomybėn patraukta vienuolika 18-27 metų Klaipėdos miesto, Klaipėdos, Plungės, Kretingos, Skuodo, Telšių bei Šilutės rajonų gyventojų.

Pas 1983 metais gimusį Kretingos rajono gyventoją pareigūnai paėmė daugiau nei 5 kg kanapių – jis slėpė narkotikus eglyne ties tėvų namu.

Įtariamasis suimtas, laikinai apribotos jo nuosavybės teisės, įtariama, į nusikalstamu būdu gautus pinigus. Kitiems asmenims skirtos švelnesnės už suėmimą kardomosios priemonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Butent

Butent portretas
Butent.. Naujausi moksliniai tyrimai parode, kad THC ir CBD, t.y. medziaga esanti marichuanoje gydo vezi, ir skatina smegenu lasteliu atsinaujinima, beje butina pridurti tai, kad marichuana sergantiems epilepsija net 95 procentais sumazina priepuoliu skaiciu.. BY THE WAY 3 paskutiniai Amerikos prezidentai prisipiazino naudojantys marichuana reguliariai.. tai ka jie narkomanai? gal ir juos pasodinam?

Akivaidu

Akivaidu portretas
Na cia tik mazo intelekto zmonems zole yra narktotikas. Supranti bukiems zmonems nepaaiskinsi, gali rodyti faktus, mokslinius straipsnius, dovanoti jiems mokslines knygas, jie vistiek nesupras.. bet kuris kurio IQ aukstesnis uz bent jau minimalu ir yra bent viena mokslini straipsni skaites sia tema zino, kad marichuana yra vaistas.. As pats esu is USA, Denverio ir suprantu, kad toj 50 metu nuo civilizacicijos atsilikusioj saly vadinomajoje "Lietuva" protingiems zmonems turetu buti sunku gyventi, tokiems sunnku irodyti kazka nes vien kaimieciai ir varguoliai gyvena, dirbantys vien tam, kad gautu pora simtu euru, kuriuos pakloja nuomai, o patys sau negali rasti laiko net "pagooglinti" info apie tokius paprastus dalykus.. beje nereikia pykti ir ant jusu tautos zurnalistu, jie tiesiog vartoja tokius zodzius kaip "narkotikas" kad daugiau zmoniu sita straiopsni socialiniuose tinkluose zmoniu paspaustu ir uzdirbtu is reklamu kurias cia sone rodo :)

Profesoriau tu

Profesoriau tu portretas
haha, dar viena televizijos avele, tikriausiai tai rasei isijunges miley cyrus ar bieberio daina.. Pats zodis, yra kiles is graiku kalbos, kuris reiskia narkoze. AKIVAIZDU, DAH, visos medziagos kazkaip veikia CNS.. net ir obuolys ar deguonis.. todel tokiems kaip tu, propogandos aukoms sakau eik nx. Tiesiog negaliu pakest buku zmoniu sry for that.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių