Narkotikais svaiginosi laiptinėje

Uostamiesčio policijos pareigūnai drausmino vyrą, kuris svaiginosi narkotinėmis medžiagomis daugiabučio namo laiptinėje.

Klaipėdos policija šeštadienį apie 20 val. gavo pranešimą, kad daugiabučio namo, esančio Žardininkų gatvėje, laiptinėje vartojamas alkoholis.

Svaigintis gyvenamųjų pastatų bendrojo naudojo patalpose yra draudžiama.

Atvykę į nurodytą vietą, policijos pareigūnai rado 24 metų vyrą. Ant grindų mėtėsi adata ir švirkštas, kuriame buvo gelsvos spalvos skystis.

Patikrinus laiptinę, rasta ir daugiau daiktų, kurie naudojami, vartojant narkotines medžiagas. Laiptinėje svaiginęsis vyras nesulaikytas. Jam įteiktas šaukimas atvykti į policiją.

Dėl svaigalų vartojimo problemų sau prisidarė ir 40 metų Skuodo rajono gyventojas. Vyras neblaivus vairavo automobilį „VW Passat“.

Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,53 promilės. Gyventojas taip pat neturėjo teisės vairuoti tos rūšies transporto priemonės. Automobilis priklausė ne vairuotojui.

Neblaivų vyrą, sėdusį prie transporto priemonės vairo, šeštadienį apie 18 val. Luknių kaime sulaikė Skuodo rajono policijos komisariato vyriausiasis patrulis, kuris buvo ne tarnybos metu ir nevilkėjo uniformos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigrantas

Emigrantas portretas
Lietuva stebuklu salis, uz jointa iskelia baudziamaja, o tai kad hiera saudos laiptinej nieko tokio:)

Anonimas

Anonimas portretas
Afigenai cia sirke saudosi laiptinej viskas ok, sudrausmino ir paleido, o mane paeme uz tai kad kaseka miskely ant suoliuko rukiau, po teismus tampe ir baudu pripyso, kurva musarai jobani nx!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių