Naktiniame reide – alkoholio tvaikas ir aistros dėl meilės

Naktinis pasivažinėjimas kai kuriems klaipėdiečiams atsirūgo vairuotojo pažymėjimo praradimu ir solidžiomis baudomis. Vienas girtas prie vairo sučiuptas klaipėdietis guodėsi pareigūnams, kad alkoholiu malšino išsiskyrimo su žmona skausmą.

Klaipėdos kelių policijos tarnybos pareigūnai kartu su Patrulių rinktinės vyrais šeštadienio naktį net keliose vietose rengė užkardas vairuotojams. Iš viso reido metu nustatyti 36 Kelių eismo taisyklių pažeidimai.

"Išaiškinti trys neblaivūs vairuotojai. Vienas, kuriam nustatytas 2,33 promilės girtumas, aiškino, kad ką tik išsiskyrė su žmona, todėl prisigėrė ir dar prie automobilio vairo sėdo", – stebėjosi Klaipėdos kelių policijos tarnybos Kelių patrulių kuopos 1-ojo būrio vadas Kęstutis Virbauskas.

Dar vienas vairuotojas į alkoholio matuoklį įpūtė 1,71 promilės. Trečiasis neblaivus automobilio savininkas buvo lengvai girtas – 1,16 promilės.

"Vairuotojas, kuriam nustatytas 1,71 promilės girtumas, dar ir be pažymėjimo važinėjo. Šis jam atimtas už vairavimą išgėrus", – patikino K.Virbauskas.

Reido metu nustatyta 30 greičio viršijimų. Vienam asmeniui protokolas surašytas už tai, kad perdavė savo automobilį neblaiviajam.

Pareigūnai uostamiestyje patruliavo nuo šeštadienio 22 val. iki sekmadienio 6 val. ryto.

Šį kartą penki policijos ekipažai patikrinimus pradėjo nuo Liepų gatvės, tuo pat metu antrą patikros postą įrengdami Mokyklos gatvėje.

Vėliau patruliai persikėlė į Herkaus Manto gatvę, Taikos prospektą, o patikrinimus baigė Pilies gatvėje.

Vienas vairuotojas važiavo be civilinės atsakomybės draudimo poliso, kitas nepaisė kelio ženklo.

Sekmadienio rytą pareigūnams įkliuvo 30 km/val. greitį viršijęs vairuotojas. "BMW 530" savininkas aiškino, kad skriejo pas mylimąją į Palangą. Vairuotojas buvo sustabdytas ties Girkalių gyvenviete, kur leistina greičio riba – 70 km/val.

Paaiškėjo, kad meilės ištroškęs kaunietis ne tik viršijo greitį, bet ir prie vairo sėdo gerokai apgirtęs. Vaikinui nustatytas 1,45 promilės girtumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių