Per naktį pavogė 80 litrų pieno

Pajūryje savaitgalį vėl darbavosi vagys. Viena moteris neteko dviračio, vyras kuprinės, kurioje buvo ir rūbai, ir pinigai, ir dokumentai, o ūkininkas pasigedo pieno.

Šeštadienį į uostamiesčio policiją kreipėsi 40 metų moteris. Ji pranešė, kad penktadienį apie 8 val. pastebėjo, kad dingo dviratis, kuris buvo laikomas Kunkių kaimo, Dargužių gatvėje. Nukentėjusioji nuostolius įvertino 700 eurų.

Į policiją kreipėsi ir 41 metų Kretingos rajono gyventojas. Vyras pranešė, kad naktį, nuo penktadienio 23.30 iki šeštadienio 6 val., iš ūkinio pastato, esančio Greičių kaime, pavogta 80 litrų pieno. Šis buvo laikomas neužrakintoje patalpoje. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 30 eurų.

Nepasisekė ir vienam pramogautojui, kuris laiką leido pramogų parke, esančiame Kretingos rajone, Žibininkų kaime, Venecijos akligatvyje.

Apie 20 val. pastebėta, kad iš persirengimo kambaryje buvusios spintelės pavogta kuprinė, kurioje buvo rūbai, piniginė su pinigais ir dokumentais, namų, automobilio ir kiti raktai.

Ilgapirščiui pačiupti daiktus, panašu, kad buvo nesudėtinga. Spintelė buvo neužrakinta. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 747 eurais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių