Naktį pagavo du vagis

Klaipėdos policijos pareigūnams įkliuvo du vagišiai, nusitaikę apšvarinti automobilius. Kai vienas jų prablaivės, tikimasi sužinoti, ar ne tas pats asmuo įvykdė ir kitus analogiškus nusikaltimus.

Birželio 8-osios naktį, 0.35 val., miesto policijos patruliams pranešta apie tai, kad Markučių gatvėje nežinomas asmuo įsilaužė į svetimą automobilį.

Pareigūnai užklupo vagį nusikaltimo vietoje. Jis tebesėdėjo automobilio "Volkswagen Golf" salone ir jau buvo ištraukęs magnetolos laidus, buvo matyti, kad jis rausėsi daiktadėžėje ieškodamas salone paliktų vertybių.

Patruliai ištraukė iš mašinos salono nusikaltėlį. Paaiškėjo, kad 28-erių vyras buvo neblaivus, į alkoholio matuoklį jis įpūtė 0,95 prom. Mašinos savininkė nė neįtarė, kas dedasi kieme, apie tai ji sužinojo tik iš pareigūnų.

Panašiu metu Tiltų gatvėje vėlyvi praeiviai pastebėjo įtartiną jaunuolį su plaktuku rankoje. Jis sukinėjosi aplink mašinas ir vis stengėsi įžiūrėti, kas palikta automobilių salonuose.

Du vaikinai matė, kaip šis jaunuolis išdaužė BMW langą. Kai praeiviai prie jo priartėjo, vagis leidosi bėgti.

Vaikinai jį pavijo ir perdavė netrukus atvažiavusiems policininkams.

Paaiškėjo, kad tai gerai policininkams žinomas asmuo – 30-metis klaipėdietis, daug kartų teistas už vagystes ir apiplėšimą.

Abu įtariamieji vagystėmis uždaryti į areštinę. Ketinama išsiaiškinti, ar ne jie padarė kitus panašius nusikaltimus.

Klaipėdoje ypač dažnai pranešama apie vagystes iš automobilių.

Klaipėdietė atlikėja Nijolė Pareigytė prieš kelias dienas paskelbė taip pat nukentėjusi nuo vagies. Pieš savaitę palikusi Birutės g. savo automobilį rado jį apvogtą.

Į mašiną įsibrovęs nusikaltėlis pagrobė kompiuterį ir pinigus.

Moteris pasiskelbė socialiniuose tinkluose, kad brangiausia jai – pagrobtame kompiuteryje buvusi informacija bei vaiko nuotraukos ir vaizdo įrašai.

Trečiadienį iš ryto Taikos pr. viename kieme 32 metų klaipėdietė taip pat rado apvogtą savo BMW 750. Nebebuvo priekinio bamperio su valstybiniu numeriu, žibintų, šoninių veidrodėlių, buvo sulankstytas variklio gaubtas.

Savininkė patirtus nuostolius įvertino 2 tūkst. eurų. Į vidų vagys nebuvo įsibrovę.

Pareigūnai pabrėžia, kad neabejingų žmonių budrumas padeda išvengti nemažai nelaimių ir padeda policininkams sugauti nusikaltėlius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
"Daug kartų teistas už vagystes ir apiplėšimą" Kaip dar toks gali egzistuoti laisvėje?? Atsakymas paprastas: Kad būtų dar daugiau vagyščių ir apiplėšimu, kol galų gale prieis prie žmogžudyščių ir visokių egzekucijų..

Magyla

Magyla portretas
Žinomas 30-metis, daug kartų vogęs ir plėšęs... Taigi, jis turėtų dar 20 metų už spygliuotos tvoros akmenis skaldyti, o ne po gatves bastytis! Teisingumo parodija... Kas galėtų paneigti, kad mūsų teisės sistema sukurta ne kriminalinės mafijos užsakymu?

Vija

Vija portretas
Būtina premijuoti neabejingus, pilietiškus vaikinukus. Padėka ir pagarba už neabejingumą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių