Motinos ir sūnaus mirtį tebegaubia paslaptis

Motinos ir sūnaus, rastų mirusių viename uostamiesčio daugiabučio namo bute, mirties aplinkybės, panašu, liks iki galo neatskleistos. Galima tik spėti, kad šeimos nariai apsinuodijo netinkamu alkoholiu.

Rugsėjo pirmąją vieno Žardininkų gatvės namo gyventojai iškvietė specialiąsias tarnybas. Iš aukščiau esančio buto į kaimynų namus ėmė sunktis vanduo.

Nuėję aiškintis, kas atsitiko, kaimynai rado buto duris neužrakintas, viduje tvyrojo nė su kuo nesupainiojamas mirusio žmogaus tvaikas.

Iškviesti policininkai nusprendė, kad medikams ten nėra ką veikti. Bute rasti du senokai mirę žmonės, jų kūnai buvo pradėję irti.

Tai buvo 61-erių motina ir jos 39 metų sūnaus palaikai. Ten pat pareigūnai apžiūrėjo mirusiųjų kūnus, bet sužalojimų nepastebėjo, tikėtasi, kad į pagrindinį klausimą apie motinos ir sūnaus mirties priežastį atsakys teismo medicinos ekspertai.

Praėjo daugiau nei mėnuo, bet tikslaus atsakymo ikiteisminį tyrimą atliekantys pareigūnai vis dar neturi.

Kuo toliau, tuo labiau linkstama manyti, kad abu šeimos nariai vartojo kažkokį gėrimą, kuris galėjo juos nunuodyti.

Kadangi mirusieji buvo aptikti po savaitės ar net dviejų nuo mirties, nebebuvo galimybės įsitikinti, ką jie buvo gėrę.

Kaimynų liudijimu, prieš bene porą savaičių iki aptinkant mirusiuosius, dėl konflikto šeimoje į šiuos namus buvo kviesti policininkai.

Pareigūnus tąkart kvietė kaimynai, mat girdėjo motinos riksmą.

Policininkai rado moterį neblaivią, tačiau ji nebuvo sužalota ir sūnaus elgesiu nesiskundė. Todėl sūnaus pareigūnai neišsivežė.

Dabar galima tik spėlioti, kas atsitiko šiuose namuose. Tačiau labiausiai tikėtina, kad ir motina, ir sūnus tą dieną girtavo.

Pareigūnai dar laukia paskutinių tyrimų duomenų iš Vilniaus.

Paprastai, kai randami keli mirę žmonės, mirties priežasties tenka ieškoti tiriant mirusiųjų vartotus gėrimus, valgytą maistą.

Šiuo atveju nesama duomenų, kad prieš motiną ir sūnų kas nors būtų smurtavęs.

Galima spėti, kad ikiteisminis tyrimas bus nutrauktas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pusseserė Irina

Pusseserė Irina portretas
Turbūt mane įvardijo teta? Nesu nei mačius, nei girdėjus, kad šuniukus palaidotų už porą tūkstančių eurų. Taip mano pusbrolis draugavo su moterim, gyvenančia Rusijoje Toljatyje ir abejoju ar jai kas pranešė šią liūdną žinią, nes niekas neturime jos kontaktinių duomenų. O šiaip tai jeigu turit noro ir nors truputį pagarbos, prašom aplankytii kapavietę Joniškės kapinėse, kuri yra pilnai sutvarkyta ir pagerbkit mirusius, o ne savo purvinais komentarais juodinkit žmones.

Itartinai

Itartinai portretas
Labai idomu isties kodel niekas nesipkreipe i policija del dingusiu zmoniu bei kodel durys buvo atviros. Galejo kazkas kitas nunuodyti ir iseiti pro duris neuzrakines, kad itarimu nekelt.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Labai jau cia viskas keista... sunus ketino vesti mergina,bet buvo su ja apsipike... ir nejaugi merginai nekilo klausimas kur jis dingo ant pora savaiciu?... o fb nekur neliko jos nuotrauku su jo... dar klausimas, kam atitenka butas? Ale rado kazkokia teta devinto vandenio... palaiduojo kaip suniukus nei nuotrauku neko nera... tai gal cia viskas buvo del buto?gaila kad tiesos neatrast jau...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių