Moteris sugyventiniui smogė peiliu

Šventės dar tik artėja, o klaipėdiečiai jau aiškinasi santykius šeimose smurtaudami ir žalodami vieni kitus. Policininkų nebestebina, kad aukomis tampa ne tik moterys, bet ir vyrai.

Ketvirtadienis buvo viena tokių neramių prieššventinių dienų. Policininkai anksti ryte skubėjo į I.Simonaitytės gatvę, kur bute įvyko kruvinas konfliktas.

5.14 val. pareigūnai pasibeldė į sugyventinių duris. 32 metų vyrui reikėjo medikų pagalbos. Draugė tris kartus smogė jam į šoną peiliu.

Vyras buvo skubiai išgabentas į ligoninę, jo gyvybei pavojaus nėra, medikai sužalojimą vertina kaip nežymų.

Vyrą sužeidusi moteris uždaryta į areštinę.

Įvykio aplinkybės dar tiriamos. Panašu, kad sugyventiniai apsipirko šventėms ir vakarojo gurkšnodami alkoholinius gėrimus. Neapsieita be santykių aiškinimosi, priekaištų. Vėliau moteris tikino buvusi sugyventinio žeminama, išgirdusi daug nepagrįstų priekaištų, galiausiai ji neištvėrė, čiupo nuo stalo peilį ir smogė draugui.

Policininkai paprašė moterį papūsti į alkoholio matuoklį, prietaisas parodė 1,85 promilės. Kiek buvo apsvaigęs vyras, iš kraujo mėginio aiškinsis medikai.

Tą pačią dieną nuo gyvenimo draugo nukentėjo 38-erių klaipėdietė. Apie 21 val. ją nuo smurtaujančio 25-erių vyro gelbėjo pareigūnai.

Smurtautojas kando moteriai į skruostą, smaugė ją bei suteikė skausmą kitais būdais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių