Melas apie suklastotus pinigus klaipėdietei apsuko galvą

Telefoniniai sukčiai ieško jautriausių temų mūsų tautiečiams. Penktadienio pavakarę vieną klaipėdietę jie apgavo įtikinę, kad mokesčius už komunalinius patarnavimus ji sumokėjo netikrais pinigais.

78-erių moteris sulaukė netikėto skambučio apie 17.30 val. Nepažįstamas apie 20-22 metų amžiaus, smulkaus sudėjimo, lietuviškai kalbantis vaikinas pasisakė esąs policijos pareigūnas ir turįs duomenų, jog moteris platina padirbtus eurus. Tai ji daranti klastotėmis atsiskaitydama už prekes, o paskutinį kartą tai atsitikę, kai ji sumokėjo mokesčius.

Išsigandusi netikėtų kaltinimų pensininkė suskubo gintis ir tikinti, jog padarys viską, kad patvirtintų savo nekaltumą. Sukčiui to ir tereikėjo. Jis įtikino moterį, kad nekaltumą galima patvirtinti patikrinus jos namie laikomus pinigus.

Netrukus į klaipėdietės duris paskambino jaunas vyras, jis teigė esąs policininkas, pasiųstas paimti tikrinamų pinigų.

Moteris atidavė visas savo santaupas – 3,4 tūkst. eurų. O netrukus ji jau skambino į policiją ir guodėsi buvusi apgauta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar

ar portretas
galima tikėti tokiais niekais,jei už ką moki,tai iš karto ir tikrina pinigus,dar daugiau tegu žiūri serialus,atitrūkus nuo realaus gyvenimo,kriminalu geriau pažiūrėtų,kažkaip negaila tų aukų,kai tik sumoka,iškart policiją prisimena,nėra žodžių...

Sukčiai

Sukčiai  portretas
Žino, kad pensininkai nelaiko pinigu banke , kad gauti kompensaciją už šildymą. Pasekmės. ...

Visai

Visai portretas
Zmones sudebilejo.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių