„Mazda“ rėžėsi į sieną

Merginos vairuojamas lengvasis automobilis pirmadienį rėžėsi į raudonų plytų sieną Herkaus Manto gatvės posūkyje į S.Dariaus ir S.Girėno gatvę.

Automobilis į sieną atsitrenkė 14.20 val.

„Mazda“ važiavo nuo Klaipėdos universiteto pusės ir kažkodėl neišvairavo staigiame posūkyje.

Mašina apgadinta, tačiau vairuotoja liko sveika.

Kelių policijos patruliai atskubėjo padėti jai užpildyti eismo įvykio deklaracijos bei padėti išvengti kitų avarijų.

Automobilis atsitrenkė kairiuoju šonu. Veikiausiai važiuota pernelyg greitai, po lietaus buvo slidesnė nei įprastai kelio danga. Mašina slydo ir nulėkė nuo važiuojamosios kelio dalies.

„Mazdos“ langas pažymėtas lipduku, skelbiančiu, kad šiuo automobiliu vežiojamas vaikas.

Panašu, kad vairuotoja šį kartą važiavo viena.

Ši vieta labai pavojinga ne tik vairuojantiems, bet ir pėstiesiems, norintiems pereiti gatvę. Nuo parko pusės juos užstoja tankiai sužėlusios pušaitės.

Todėl pėstieji ne visada gali pamatyti atvažiuojantį automobilį, o nesumažinę iki minimumo greičio vairuotojai nespėja pastebėti pėsčiųjų.

Raudonų plytų siena ne kartą buvo sugadinta panašių avarijų, kai automobiliai į ją atsitrenkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patarimas kručiausioms

Patarimas kručiausioms portretas
Jaunos moterys leidžia sau nepaisyt KET, nes jos gražiausios, protingiausios,mobilus kručiausias, automobilis greičiausias. Nors proto nerasta, net deklaracijos nesugeba užpildyt. Skuba į pagalba tvarkos saugotojai :) Besmegenės "vištos", kurios ne tik vairuodamos auto, bet ir stumdamos vaikišką vežimuką, sėdėdamos ant dviračio iš rankų nepaleidžia mobilaus. Neišprusęs žmogus nepriklausomai nuo lyties nori išsiskirti iš visų žmonių, nepaisyti moralės, elgesio , pabrėžti savitumą daiktais arba idiotišku elgesiu. Atsipeikėkite damos! A-ū-ū-ū-ū !

Anonimas

Anonimas portretas
kai eini į posūkį gazą reikia atleisti :) ... sportinė mazda

vairuotojas

vairuotojas portretas
tokiem debilam reik teises atimti maziausiai 5m , telefonu pizd.... arba selfi dare tokie geriau, kad sprandus nusisuktu normaliems zmoniems vietos liktu daugiau
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių