Mašinų savininkai turėtų būti budrūs: vagys pamėgo ir vairus

  • Teksto dydis:

Praėjusią naktį Klaipėdoje siautėjo vairų vagys.

Ryte dviejų BMW automobilių savininkai Panevėžio ir Dragūnų gatvėse aptiko, kad, išdaužus stiklus, įsibrauta į jų mašinų salonus. Pavogti vairai bei oro pagalvių mechanizmai.

Tai pastaruoju metu uostamiestyje pasikartojančios vagystės. Klaipėdos m. PK pareigūnai, be šios nakties vagysčių, pastarosiomis savaitėmis yra užregistravę dar keturis atvejus, kai automobiliai BMW suniokoti ir surasti be vairų.

Uostamiesčio pareigūnai ragina klaipėdiečius ir svečius itin rūpintis automobiliais, kurių vairai yra gana nesunkiai pavagiami: statyti mašinas vaizdo kameromis stebimose vietose, pasirūpinti papildoma jų apsauga, pavyzdžiui, signalizacijos įrengimu.

Šiaurinėje Klaipėdos dalyje, kur įvykdytos praėjusios nakties vagystės, dirba Klaipėdos m. PK tyrėjai ir Kriminalinės policijos kriminalistinių tyrimų tarnybos ekspertai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Da

Da portretas
Kokios kameros? Stovėjo mašina tarp 2 kamerų, policija net nesivargino jų atsukti. Uždaras ratas, jokios naudos iš mūsų policijos

Gediminas Paplauskas

Gediminas Paplauskas portretas
Mane apvagia ketvirtą kartą (draudžiu atomobilį). - Policija nei vieno karto nepradėjo tyrimo, net nesivargina surinkti įrodymų, kurie, bent teoriškai leistu vogtam daiktui sugrįžti pas šeimininką (savo tokiu neveikimu, legalizuoja vagystes). - o Draudimas per savo partnerius už kosmines kainas įdeda atgal į automobilį neaiškios kilmės daiktus (greičiausiai vogtus). Policija ir draudimas&partneriais yra bendrininkai, kurių pastangų/nepastangų dėka ir vyksta tokios vagystės.

Makas

Makas portretas
Tiems gaidziams prades nagus kapoti ar taip ir bus leidziama dergtis?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių