Linksmybės be muštynių namuose – neįsivaizduojamos

Švenčių dvasia apgaubė ne visus žmones. Apie tai byloja prieš ir po Naujųjų metų sutiktuvių nerimstantys smurto proveržiai.

 

Antradienį 2.34 val. policijai pranešta apie žiauriai sumuštą moterį Palangoje, Sodų gatvėje esančiame daugiabučiame name.

Šioje kurorto vietoje nuo seno dominuoja bendrabučiai.

59-erių smarkiai apgirtęs vyras kumščiais trankė savo 41 metų sugyventinę. Moteriai prireikė skubios medikų pagalbos – vyras sudaužė jos galvą.

Jai diagnozuota politrauma, nukentėjusioji gydoma ligoninės reanimacijos skyriuje Klaipėdoje.

Kaltininkas į alkoholio matuoklį įpūtė 2,87 promilės.

Policijai ši pora dėl smurto nebuvo žinoma, tačiau ne kartą kaimynai juos skundė dėl pernelyg didelio pomėgio garsiai švęsti.

Kol kas dar aiškinamasi, kas atsitiko 66 metų plungiškei. Gruodžio 31-ąją apie 15.30 val. Plungėje, M.K.Čiurlionio gatvėje, užsukęs pas ją pažįstamas vyras, rado pensininkę sumuštą.

Žmogus iškvietė greitąją pagalbą, nukentėjusioji buvo išgabenta į ligoninę. Medikai jai nustatė daugybinius viso kūno kaulų lūžius.

Tolimesnio moters gydymo ėmėsi uostamiesčio medikai.

Likus pusvalandžiui iki Naujųjų Klaipėdoje, viename Kretingos gatvės namo bute, 53-ejų moteris peiliu į pilvą dūrė savo 50 metų sutuoktiniui.

Naujuosius metus ši moteris sutiko uostamiesčio areštinėje.

Būta daugybės pranešimų apie barnius ir smurto atvejus šeimose, tačiau kiti konfliktai pasibaigė be tokių sunkių pasekmių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ot

Ot portretas
tai linksmybės su muštynėmis. Taip negalima net rašyt. Kur muštynės ten linksmybių nėra, tik išgėrinėjimai. Kodėl pas normalius žmones, nekyla muštynės. Juk daug kas švenčia ir gimtadienius, visa žiemos sventes, sukaktis, vestuves, krikštynas, giminės šventes. Pas pijokus ir pagrabe kyla muštynės,ne tik linksmybėse,bet visur kur alkoholis ir specifiniai žmones.

Poetė

Poetė portretas
Pavadinimas primena Uspaskio šneką apie atvirą spontanišką rusišką sielą. Tai reiškia ---greitai geria , greitai mušasi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių