Uoste betono luitas mirtinai sužalojo darbininką

Penktadienį skaudi nelaimė nutiko uoste įsikūrusioje kompanijoje.

Kraunant betono luitus krovinys sužalojo vieną darbininką, kitas patyrė mirtiną traumą.

Pranešimas apie incidentą gautas 11 val. 24 min. Į įmonės teritoriją Pilies gatvėje buvo išsiųstas policijos ekipažas, medikų brigada.

Atskubėję greitosios pagalbos medikai rado du 49 ir 48 metų sužalotus vyrus. Netrukus vieno jų gyvybė užgeso. Žmogus patyrė mirtinas traumas. Kitam darbininkui sužalotos kojos, rankos, krūtinės ląsta.

Pirminiais duomenimis, vyrai krovė betono luitus ant medinių palečių. Viena jų neatlaikė svorio ir lūžo. Krisdami blokai sužalojo abu vyriškius.

Skaudi nelaimė, kuomet buvo sužeisti du žmonės, įvyko įmonėje CSUB LT, kuri nuomojasi gamybines patalpas „Vakarų Baltijos laivų statyklos“ teritorijoje, adresu Pilies g. 8.

Nelaimė įvyko ne laivų statykloje ir ne su laivų statyba susijusio proceso metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O dar sako pas mus nera korupcijos- visi zino, kad taip krauti negalima,- bet krauna, dirba, gal praeis, ir niekas neatsako, nei uzsakovai, nei vadovai, nei darbu sauga, kuri ima pinigus uz egzaminus, uz mokymus, uz sauga- visi teisus ir grabu tyla po nelaimes!!!!!

Nesvarbu kas

Nesvarbu kas portretas
Zmones nukentejo/uzgeso ju (ar vieno is ju) gyvybe(s) darbo metu, o dar debilais vadinate, kad dirbo savo daba... Geda, karma egzistuoja, atminkit! Visiskai jokio zmogiskumo... Viena is ju teko pazinot, labai liudna, kad tokio amziaus, tokie geri zmones iskeliauja... :( Uzuojauta artimiesiems... :( :( :(

IŠSIGIMĖLIAI

IŠSIGIMĖLIAI portretas
Kas per degradai komentarus čia rašo? Juk žmonės žuvo! Tikri lietuviai, Valio! Karma jus susiras, išgamos!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių