Laivas „Šarka“ kliudė kariškių laivą

Teršalus surinkinėjęs laivas „Šarka“, judėdamas atbuline eiga, kliudė Karinių jūrų pajėgų laivą „Dzūkas“.

Incidentas nutiko trečiadienį po pietų. Laivo „Dzūkas“ budėtojo duomenimis, teršalų surinkimo laivas „Šarka“ nesaugiai manevravo. Laivas atbuline eiga priartėjo prie krantinės prišvartuoto kariškių dešinio laivo borto ir jį kliudė. Karinių jūrų pajėgų vertinimu kariniam laivui padaryta nedidelė žala. Aiškinama, kad smūgio vietoje matyti tik nubrėžti dažai.

Laivas „Šaka“ šioje vietoje pluša nuo sekmadienio. Laivas buvo pasiųstas teršalų likvidavimui po to, kai buvo gautas pranešimas apie pasirodžiusius teršalus Smeltalės upelyje, ties Marių gatvės 7-uoju namu.

Buvo pranešta, kad Smeltalės upelyje yra išsilieję naftos produktai. Atvykus, upelyje pastebėtos naftos produktų dėmės, matomos užtvaros. Teršalų surinkimą koordinavimo ėmėsi Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija.

Trečiadienį šis laivas dirbo kariškių flotilės vietoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
na kaip sakoma aciu ir uz tai ...gerai ,kad sudvezys,,sarka,,, nepaskandino to lietuvisko kreiserio,,, dzukelis,,, butu lietuva likus be karinio juru laivyno , be aviacijos jau likom... kai y pelke nukrito vienintelis superrrr naikintuvas ...papais y virsu

Katastrofa

Katastrofa portretas
Tai įdomu,ar to šarkos,ar šakos branduolinės galvutės neapgadintos?Na jeigu taip,tai visai blogai.Gali išsipildyti Lansbergio svajonės,kad Lietuva jau,jau puls. Kartais sapnai pildosi.

Algis

Algis portretas
100% rusu chakeriai! Putino nurodymu. Nulauze tos geldos kapitono smegenis (psichotronine ataka) ir tokiu budu norejo pakenkti Lietuvai. Dar visa tai stebejo ONLINE, ... lyg neturetu ka veikti :)
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių