Dingęs grybautojas rastas negyvas

Kretingos rajono miškuose nuo antradienio vakaro buvo ieškoma grybauti išėjusio ir be žinios dingusio 50-mečio vyro.

Kretingos rajono miškuose nuo antradienio vakaro buvo ieškoma grybauti išėjusio ir be žinios dingusio 50-mečio vyro.

Trečiadienį per pietus pasieniečių malūnsparnio ekipažas laukuose, maždaug už puskilometrio nuo V.Kripo namų pastebėjo baltą kibirą su grybais, o netrukus ir patį žmogų. Vyras rastas negyvas.

Mobiliojo ryšio telefonas buvo jo kišenėje, žmogus buvo jį prigulęs.

Liepos 28-osios pavakare, 17.47 val. klaipėdietė pranešė, kad tą pačią dieną į Šatilgalio kaimo mišką išėjo grybauti ir iki minėto laiko negrįžo jos brolis Vilius Kripas. Vyras neatsiliepė į mobiliojo ryšio telefono skambučius.

Baiminamasi dėl šio vyro likimo ne be pagrindo, mat jis neretai skundėsi aukštu kraujospūdžiu.

Antradienį iki sutemų pradingėlio ieškota su tarnybiniu šunimi. Sutemos sutrukdė tęsti paieškas.

Trečiadienį dingusio žmogaus buvo ieškoma ir iš malūnsparnio. Tai iš Vilniaus atskubėjusio pasieniečių sraigtasparnio ekipažas. Jis vienintelis turi termovizorių – įrenginį, reaguojantį į šilumą skleidžiančius objektus.

Klaipėdos apskrities policijos viršininko pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius paragino grybautojus į mišką išsiruošti labai gerai pasiruošus: neštis tik mobiliojo ryšio telefoną su visiškai pakrauta baterija, turėti švilpuką ar kitą priemonę, leidžiančią žmogui pranešti apie save pasiklydus ar ištikus staigiai ligai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
buvo laukiama para. beje ir vėl negalėjo nustatyti palei telefono nr. buvimo vietos telefonas pakrautas rysis viskas buvo, sms gauti kad skambinta. ir kam ta telefona neštis į mišką?????

senis

senis portretas
zmogus buvo ji prigules,raseivos

valdas

valdas portretas
Na va, didziausios seimo vistos Grauzinienes isejusi parduotuven sunu su visa armija ta pacia valanda pradejo ieskoti, o cia buvo laukta keleta menesiu. Malaciai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių