Kretingos gimnazijoje grasinta įvykdyti šaudymą

  • Teksto dydis:

Kretingos pranciškonų gimnazijos moksleiviams baimės įvarė pasklidę gandai, neva balandžio 20-ąją mokykloje bus šaudoma – feisbuke sukurtas įvykis, kuriame angliškai anonsuojamas šaudymas mokykloje, šeštadienį rašo „Vakarų ekspresas“.

Nors gimnazijos vadovybė ramino, kad situacija kontroliuojama ir procesui suvaldyti pasitelktos visos reikiamos tarnybos, tėvai pasigedo aiškesnės informacijos.

Kretingos rajono policijos komisariato viršininkas Arūnas Pužauskas sakė, kad pareigūnai buvo nuvykę į mokyklą ir bendravo su moksleiviu, dėl kurio veiksmų ir galėjo kilti toks ažiotažas. Policijos atstovas apgailestavo, kad pasklido labai daug padrikos informacijos, dalis jos apaugo papildomais gandais.

„Jokių oficialių apklausų dar nevyko, bet pareigūnai buvo nuvykę į mokyklą ir bendravo su tuo vaikinu. Su policijos pareigūnais jis kalbėjo ramiai, noriai parodė, kuo dalijasi savo feisbuko profilyje. Neatmetama galimybė, kad didžiąją dalį informacijos paskleidė ne tas gimnazistas (...). Daugeliui užkliuvo tai, kad tas vaikinas savo feisbuko profilyje dalijosi informacija apie vykusias šaudynes vienoje Amerikos mokykloje”, – pasakojo A. Pužauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ir lietuvaičiai NORI amerikanskos demokratijos. :/

Nuj

Nuj portretas
panikieriai

Rimas

Rimas portretas
Koks mokslinčius įvykdė pavadinimo rašymą?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių