Kretingoje įtariamuosius nusikaltimu sulaikė po penkių minučių

Ramioje net vasarą Kretingoje šeštadienio vakarą įvykdytas drastiškas nusikaltimas. Po penkių minučių kaltininkai nutverti.

Liepos 14-osios vakare, 21.45 val., pačiame Kretingos centre, Rotušės aikštėje, prie 16-mečio vaikinuko priėjo du apgirtę nepažįstamieji ir paprašė pinigų.

Paauglys atsisakė šelpti nepažįstamuosius. Matyt, vyrams to ir tereikėjo. Vyresnysis jų išplėšė vaikinui iš rankų išmanųjį telefoną „Samsung Galaxy”. Abu vyrai pabėgo.

Aikštėje tuo metu dar buvo žmonių, kažkuris iškvietė policiją.

Patruliai įsisodino į tarnybinį automobilį nukentėjusįjį ir drauge su juo pasuko į tą pusę, kur nubėgo nusikaltėliai.

Vos po penkių minučių pareigūnai sulaikė 37-erių nemažai kartų teistą nuolatinės gyvenamosios vietos neturintį vyrą ir policijai gerai žinomą nedorais darbais 17-metį.

Vyresnysis tebeturėjo atimtąjį telefoną.

Paaiškėjo, kad abu įtariamieji yra gerokai įkaušę. Benamis į alkoholio matuoklį įpūtė 2,69 prom., jo jaunasis bendražygis – 1,36 prom.

Nepilnametis perduotas globėjai. Suaugęs įtariamasis atsidūrė areštinėje.

Pareigūnai ketina dar kartą apklausti nukentėjusįjį ir įvykio liudininkus. Taip tikimasi išsiaiškinti abiejų įtariamųjų veiksmus, tada bus galima pateikti įtarimus.

Ko gero, šiuos skirtingo amžiaus žmones vienija polinkis girtauti ir pelnytis nusikalstamu būdu.

17-metis, kuris dalyvavo nusikaltime, anksčiau už vagystes yra buvojęs teisme, bet jam vis pavykdavo išvengti laisvės atėmimo bausmės. Vyresnysis yra kalėjęs, jo biografijoje būta ir kaltinimų apiplėšimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žygis

Žygis portretas
Nu tie valkatos visai suįžulėjo

AS

AS portretas
Iprate vaikscioti gatvese ir maigyti telefonus.Ne syki ispejau ir savus.Negalima sitaip elgtis.Tai skatina vagis ir smurtautojus.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių