Kraupi avarija Klaipėdoje: autobusas rėžėsi į medį, sužeisti keleiviai

  • Teksto dydis:

Pirmadienį apie 16.05 val. uostamiestyje keleivinis autobusas trenkėsi į medį.

Pranešama, jog yra sužeistų žmonių.

Avarija įvyko Minijos g. ties Klaipėdos universiteto Socialinių mokslų fakultetu. Įvykio vietoje dirbo trys greitosios medicinos pagalbos ekipažai, gausios policijos pareigūnų bei ugniagesių gelbėtojų pajėgos.

Įtariama, kad autobuso vairuotojui galėjo staiga sutrikti sveikata.

Pirminiais duomenimis, avarijoje nukentėjo keturi žmonės. Smarkiausiai sužeistas autobuso vairuotojas. Jam po eismo įvykio buvo prispaustos kojos.

Į įvykio vietą iškviesti ugniagesiai išlaisvino vairuotoją, kartu su juo į ligoninę išgabenti ir du nepilnamečiai, važiavę autobusu.

Nelaimės priežastis aiškinasi įvykio vietoje dirbę policijos pareigūnai.

Avarijos priežastys kol kas nėra žinomos. Aišku tik tiek, kad smūgio būta smarkaus.

Autobusui rėžusis į medį, vienas jo ratas nuo smūgio nulėkė į šoną.

Įvykio liudininkai teigia, kad autobusu važiavo ir daugiau žmonių, bet jie sužeidimų išvengė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Pirk mašina ir vairuok.

To krinta i akis

To krinta i akis portretas
Kur uzsienyje visu pirmiausia ekonomika stipresne , zmoniu perkamumas didesnis , ju kiekis daug didesnis , logistiniai kastai mazesni , nes atsiperka i kita gala belstis del vienu ar kitu dalyku. Labiau pastudijuokit rinka , o ne saukit. Plius ir bilietu kainos ne po beveik 3 eurus.

Vairuotojo žmona

Vairuotojo žmona portretas
Prašau, nekaltinkite žmogaus amžiaus, nuovargio ar streso vairuotojo aplinkoje. Kiek bendrauju su mano vyrą stebinčiais medikais, jį ištikęs sveikatos sutrikimas iš anksto nenuspėjamas ir jokia medicininė komisija ar detalūs medicininiai tyrimai nepajėgūs nustatyti tokio pobūdžio artėjančios grėsmės sveikatai. Lieka tik apgailestauti, jog širdelės darbo trumpalaikis veiklos sutrikimas įvyko tokiomis nepalankiomis aplinkybėmis, kaip autobuso vairavimas kelyje, o ne miegant, valgant ar užsiimant kita mažiau aplinkiniams pavojų keliančia veika. Labai prašau visų supratimo ir toliaregiškumo. Ir dar kartą atsiprašau visų, kas nukentėjo šios nelaimės metu.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių