Kraupi avarija ant viaduko: yra žuvusiųjų, sužeistų, sudaužytos 6 mašinos

Antradienį anksti rytą P.Lideikio gatvėje, ant viaduko, susidūrė du lengvieji automobiliai. Nepatvirtintais duomenimis, yra žuvusiųjų, taip pat – sužeistųjų, du jų yra vaikai. Netrukus, dėl šios avarijos nukentėjo dar keturios mašinos.

Antradienį apie pusė aštuonių ryto Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Klaipėdoje, įvyko eismo įvykis, prispaustas žmogus.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Klaipėdos greitosios medicinos pagalbos stočiai, Klaipėdos apskrities vyriausiam  policijos komisariatui).

„Susidūrė dvi mašinos, viena išvažiavo prieš eismą, kita važiavo tiesiai, kol kas tiek galiu pasakyti“, – iš įvykio vietos pakomentavo kelių policijos pareigūnas.

Pirminiais duomenimis, iš centro pusės į Melnragę važiavęs BMW susimėtė, išvažiavo į priešinę eismo juostą ir susidūrė su „Mersedes“ automobiliu, važiavusiu iš Melnragės. Iš BMW nieko neliko, galimas dalykas, ten yra žuvęs žmogus, kiek BMW važiavo asmenų, kol kas neaišku. Į įvykio vietą maždaug po valandos atvyko katafalkas.

Su BMW susidūrusiu „Mersedes“ moteris vežė tris vaikus, du jų, taip pat vairuotoja išvežti į ligoninę, 18-metė keleivė nesužeista.

Netrukus po to, pamatęs šią avariją iš Melnragės pusės važiavęs dar vienas automobilis nesėkmingai stabdė ir atsitrenkė į stulpą. Tuoj po to iš miesto pusės važiavęs kitas automobilis, pamatęs eismo įvykį, ėmė stabdyti, ir jam į šoną atsitrenkė kita pravažiuojanti mašina.

Avarijoje iš viso nukentėjo 6 mašinos, pirminiais duomenimis, trys žmonės sužeisti, vienas, veikiausiai, žuvęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patyręs

Patyręs portretas
Greitis...

Kelias

Kelias portretas
Žmogaus nebeprikelsi, bet kodėl toje kelio atkarpoje kai kelias sukdamasis leidžiasi nuo viaduko link Melnragės beveik kiekvienais metais kartojasi vis tos pačios situacijos- kai automobilį neša į priešingą eismo pusę, ar nėra tame projektavimo klaidos, nes į tuos spąstus įkliūva įvairių markių ir įvairios patirties vairuotojai, tik ne visų tokia baisi lemtis.

Z

Z portretas
vaziavau ta ryta pries kokia valanda ten, labai nepastebimas plikledis buvo. blogai, kad vel musu keliu tarnybos zinodamos apie tokias vietas nieko nedaro , kad butu nors biski pabarstyta. Gaila zmoniu ir ju turto.
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių