Kokainą slėpė daugiabučio laiptinėje

Klaipėdos miesto apylinkės teisme nuosprendžius dėl prekybos narkotinėmis medžiagomis išgirdo du klaipėdiečiai. Paaiškėjo, kad kokaino pardavėjas, taksi vairuotojas, kriminalistams buvo itin gerai žinomas apie penkiolika metų.

52 metų Sergejus Koloskovas į teisiamųjų suolą sėda ne pirmą kartą. Šis klaipėdietis jau buvo anksčiau įkliuvęs su dideliais kiekiais narkotikų.

Šį kartą baudžiamosios bylos taksi vairuotojas nusipelnė po to, kai įkliuvo kartu su kokaino pirkėju Andrejumi Rakitinu.

Teisme S.Koloskovas prisipažino, jog prieš kurį laiką narkotikų įsigijo iš kito asmens. Esą kur gauti narkotikų, jam nurodęs kitas taksi vairuotojas.

Nuteistas prisipažino, jog už 300 eurų įsigijo 5 g kokaino. Jis buvo supakuotas kaip baltas akmuo, kuris vėliau buvo sutrintas.

Sandėliuke vyras juos susvarstė ir sufasavo į keturis plastikinius užspaudžiamus maišelius bei laikė namo laiptinėje, ant pašto dėžutės.

Vyras aiškino, jog tokią kokainui skirtą slėptuvę pasirinko dėl namuose augančio vaiko. Vyras guodėsi, kad vienas augina vaiką, slaugo sunkiai sergantį tėvą. Tačiau pusamžis vyriškis tikino, kad draugauja su gerokai jaunesne mergina.

Jis neva narkotines medžiagas anksčiau pirkdavo "Sex shop" parduotuvėje. Kai parduotuvė buvo uždaryta, jis liko ne nuolatinio kokaino tiekėjo.

Anksčiau taip pat už narkotines medžiagas teistas S.Koloskovas buvo stebimas pareigūnų. Kriminalistai klausėsi vyro pokalbių telefonu. Įtarimai, kad taksi vairuotojas gali vėl užsiimti ta pačia veikla, pasitvirtino.

Netrukus vyras sulaukė A.Rakitino skambučio.

Abu žinojo, kokiu žargonu reikia kalbėti, kad būtų aišku, kokios paslaugos norima iš taksi vairuotojo. Narkotikų pirkėjas esą paprašė pavėžėti vieną merginą, taip pardavėjui leisdamas suprasti, kokios prekės jis nori.

Vyrai susitarė susitikti prie Šilutės plente esančio "Mercedes Benz" centro. Pirkėjui S.Koloskovas už 80 eurų pardavė 1 gramą kokaino.

Šį epizodą A.Rakitinas pripažino, vyras aiškino, jog yra priklausomas nuo šio kvaišalo. Tačiau teismo prašė skirti jam baudą ir tikino, jog uždirba nuo 4 tūkst. iki 8 tūkst. eurų.

S.Koloskovas teismo buvo pripažintas kaltu ir jam skirtas laisvės atėmimas dvejiems metams, bausmę atidedant taip pat dvejiems metams.

Teismas vyrą įpareigojo neišvykti iš gyvenamosios vietos be leidimo ir nevartoti narkotikų.

Kokaino pirkėjui skirta per 600 eurų bauda, kurią jis privalo sumokėti per du mėnesius nuo nuosprendžio įsiteisėjimo dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laimis

Laimis portretas
Ushastij gnom)))))))) shustru morku privalges???? Grasintojas)))))) gausi pats ir begsi kaip Buikis pareiskima rasyti))))))

to komentatoris

to komentatoris portretas
A girdi tu uz zodzius atsakysi.Ushastij gnom.

Mindaugas

Mindaugas portretas
Prakeiktas Recidivistas, is klaidu nesimoko ir toliau uzdarytas sedi. Vel
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių