Klaipėdos vagių laimikis – telefonai, kompiuteriai ir mediko antspaudas

Savaitgalį Klaipėdoje aktyviai plušėjo ilgapirščiai. Naktinio pasilinksminimo vietose vagys savinosi telefonus, o apšvarinę vieną automobilį išnešė ten buvusius vertingus daiktus, tarp kurių – ir mediko antspaudas.

Šeštadienį Klaipėdoje užderėjo vagysčių.

Kiek po 2 val. nakties policijos pareigūnams pranešta, jog iš Taikos pr. esančio naktinio klubo išėjusi moteris savo rankinėje pasigedo telefono "Samsung Galaxy A5", kurio vertė siekė apie 399 eurus.

Apie iš jos rankinės dingusį mobiliojo ryšio telefoną policijos pareigūnams tą pačią naktį pranešė ir dar viena dailiosios lyties atstovė.

1992-aisiais gimusi mergina informavo, kad besilinksmindama Žvejų gatvėje įsikūrusiame bare ji pasigedo be priežiūros trumpam paliktos rankinės.

Po kiek laiko, talkinant apsaugos darbuotojams, rankinė buvo aptikta vyrų tualete, tačiau joje jau nebuvo dviejų telefonų – "Iphone 6" ir "Samsung A5". Pastarasis priklausė ne apvogtai merginai, o įmonei.

Skaičiuojama, kad patirti nuostoliai siekia bemaž 1 tūkst. eurų.

Šeštadienį pranešta ir apie dar vieną ilgapirščių darbą. Šįkart nukentėjo automobilio bagažinėje brangius daiktus palikę žmonės.

Apie 9.20 val. uostamiesčio pareigūnams buvo pranešta, jog Bangų gatvėje be įsilaužimo žymių į automobiliį „Hyundai I30“ patekę ilgapirščiai iš jo bagažinės pavogė nešiojamąjį kompiuterį „Lenovo“, fotoaparatą „Nikon“, telefoną „LG“ bei transporto priemonės savininko sutuoktinei odontologei priklausanti mediko anstpaudą.

Nukentėjusieji skaičiavo, kad patirta žala siekia apie 1 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių