Ką tik įsigyta mašina atnešė jaunuoliui mirtį

Vos po kelių valandų nuo automobilio įsigijimo jaunas klaipėdietis juo važiuodamas žuvo.

Vėlų pirmadienio vakarą šalia Klaipėdos įvyko tragiška avarija, kurios nematė joks liudininkas. Sumaitotoje mašinoje žuvusį jaunuolį rado pro šalį važiavę žmonės.

Apie tai, kad prie Jakų žiedo yra apsivertęs automobilis, pagalbos telefonu pranešta 23.20 val. Iš sumaitotų kelio ženklų, pėdsakų ant žaliosios vejos, atitvaro bei garso slopinimo sienos buvo aišku, kad vairuotojas nesuvaldė „Ford Mondeo“.

Vairuotojas buvo užspaustas sumaitotos mašinos, kai ji buvo atversta ir išpjautas gabalas skardos, paaiškėjo, kad automobilį vairavęs 1995 metais gimęs vaikinas nebegyvas. Medikai konstatavo mirtį ir tuo šioje vietoje baigė darbą.

Toliau įvykio vietoje dirbo policininkai bei ugniagesiai, nuvalę nuo avarijos pėdsakų kelią.

Pareigūnai automobilyje rado pirkimo sutartį, iš kurios aiškėja, kad vaikinas mašiną įsigijo tą pačią dieną. Sutartis pasirašyta 19 val.

Labiausiai tikėtina, kad nuo Kauno pusės link Jakų žiedo automobilis važiavo didžiuliu greičiu. Lijo. Gali būti, kad mašina slydo. Pirmiausiai ji užvažiavo ant skiriamosios juostos, žalios vejos, išvertė kelis kelio ženklus, grįžo į kelią link Palangos, atsitrenkė į dešinėje esantį atitvarą ir apsivertė.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas nesegėjo saugos diržo. Mirtis jį ištiko iškart.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Raimonda

To Raimonda portretas
Nera skirtumo ar 25 issilaikys ir bus taip pat nepatyres kaip 18 katik issilaikes. Tiesiog reikia su galva galvot vaziuojant ir jaust masina. O cia katik nusipirkes, nezinojo nei sukibimo tos masinos nei kitu navarotu. As ir i mersa is po priekiniu varomu buvau apsisukes sankryzoj is vietos judedamas, kai buvo slapia danga. Tik praktika ir savikontrole daro mus saugius kelyje. O praspausti irgi reikia norint zinoti kaip masina stove kely, tik reikia tai daryti protingai.

edikas

edikas portretas
nu su tokiu vaziavimu,but ar anksciau ar veliau uzsimuses.kai lija kelio danga slidi,turbut nezinojo,jaunas nepatyres.didziausias skausmas tevams liko

naje

naje portretas
o ka daryti su vyresniais "ereliais", kai uzsimusa ar uzmusa? Pagal tokia logika isvis uzdrausti automobilius?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių