Klaipėdos rajone gandras vos nesukėlė gaisro

Ginduliuose gyvena keistas gandras, kuris neturi savisaugos instinkto. Šį pavasarį jis antrą kartą vos nesupleškėjo pats ir sukėlė gaisro grėsmę namui.

Trečiadienį apie 22 val. ugniagesių pagalbos prireikė Ginduliuose, Žaliojoje gatvėje gyvenantiems žmonėms. Buvo kilusi grėsmė užsiliepsnoti jų namo stogui.

Gaisrą galėjo sukelti gandras. Jis jau antrą kartą susikrovė lizdą ant gyvenamojo namo kamino.

Kai atvyko ugniagesiai, gandralizdis jau degė. Mat namo gyventojai nepastebėjo, kad paukštis susikrovė sau būstą ir užsikūrė židinį.

Gelbėtojai pasistatė ištraukiamas kopėčias, užlipo iki stogo ir liejo vandenį ant kamino bei stogo, kad apsaugotų šiferio dangą nuo užsiliepsnojimo grėsmės.

Kamino viršus aprūko, gandralizdis sudegė, tad degėsius ugniagesiai pašalino.

Keista, kad paukštis taip pasielgė antrą kartą šį pavasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Įtariu,

Įtariu,  portretas
kad jis našlaitis, nebuvo kas išmoko svarbiausių dalykų, negavo pakankamai maisto, organizmas nepakankamai išsivystė, būtinosios jo funkcijos neįgalios. Auginu našlaitę katę. Neįmanoma palyginti su namuose rūpestingos katės ugdytais kačiukais. Nieko neįsimena, nieko nesupranta. Vien tik instinktai: ką nors čiupti, kautis, valgyti, miegoti ir tuštintis. Jokios protinės smegenų veiklos per 16 metų nepastebėjau. Gali būti, kad ir rega, ir klausa ne itin geros...

Rina

Rina portretas
Čia nieko keisto,gandrams patinka sukti lizdus ant kaminų ir tai ne vienintelis kartas,kad tai daro (neįskaitant šio},todėl žmonės turėtų būti atidesni ir nekaltinti gandrų,kad,atsieit,sukėlė gaisro grėsmę.Tai tik pačių gyventojų nepastabumas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių