Klaipėdos rajone darbavosi ilgapirščiai

Šeštadienį Klaipėdos rajone smarkiai darbavosi vagys. Iš gyventojų ilgapirščiai ne tik nudžiovė turto, bet ir pridarė daugiau nuostolių. Ankstyvą šeštadienio rytą gargždiškė nustėro pamačiusi, jog jos kieme darbavosi vandalai, o vakare vienoje rajono stovėjimo aikštelių išdaužtas automobilio stiklas ir pavogti dokumentai.

Saulėtas šeštadienio rytas Gargžduose gyvenančiai R.N. džiugus nebuvo. Apie 8 val. ryte išėjusi į kiemą moteris buvo nustebinta nemaloniai.

Jos kieme naktį siautėjo vandalai. Niekdariai sulaužė lauke stovėjusius sodo baldus bei išlaužė netoliese augusį medelį.

Moteris skaičiuoja, kad jai padaryta turtinė žala siekia daugiau nei 600 litų.

Tą patį šeštadienį apie 19:50 val. užregistruotas gyventojo pranešimas, jog vienoje Klaipėdos rajono stovėjimo aikštelių buvo apiplėštas jo automobilis.

Ilgapirščiai išdaužė "Toyota Yaris" galinių kairės pusės durelių mažąjį stiklą ir taip pateko į automobilį. Iš transporto priemonės nusikaltėliai pavogė asmens dokumentus, automobilio registracijos liudijimą, draudimo polisą, tech. apžiūros išrašą, bei banko korteles.

Į policiją kreipęsis vyras skaičiuoja, kad jam padaryta žala siekia apie 1225 litus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių