Klaipėdos rajone ant traukinio bėgių rasta smarkiai sužalota paauglė

Kas atsitiko vėlų sekmadienio vakarą paauglei, Priekulėje ėjusiai geležinkelio bėgiais? Atsakymo į šį klausimą ieško Klaipėdos rajono policijos pareigūnai.

Greitosios pagalbos medikai į Priekulę skubėjo sekmadienį apie 23.20 val. Čia ant geležinkelio bėgių rasta sunkiai sužalota 13-metė mergaitė.

Uostamiesčio Vaikų ligoninėje jai diagnozuota galvos trauma, smegenų sukrėtimas, žastikaulio ir kojos girnelės lūžiai bei viso kūno sumušimai.

Pavojaus mergaitės gyvybei nėra, tačiau vasaros atostogų malonumai jai jau baigėsi. Mergaitė pasakojo medikams, kad viena ėjo bėgiais, o kas ją sužalojo, nežino.

Vyksta tyrimas, pareigūnai pasikalbėjo su nukentėjusiosios tėvais. Įtarimų, kad kažkoks žmogus galėjo ją sužaloti, ar paauglė būtų norėjusi nutraukti savo gyvybę, nėra. Labiausiai tikėtina įvykio versija, kad ją sužalojo pravažiuojantis traukinys.

Pareigūnai sužalotosios dar neapklausė, laukiama, kada paauglė pasijus geriau. Geležinkelio linija, jungianti Priekulę su Klaipėda bei Šilute, pastaruoju metu mažai naudojama, keleiviniai traukiniai čia nevažiuoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Agurkas

Agurkas portretas
Tai nx jei reikėjo lipti ant tų bėgių ? Lauke vietos kitur nėra ? Daunė ir tiek.

xD

xD portretas
Dabar galės verkti nes bus patyčių objektas. ;)

LT ppl.

LT ppl. portretas
Svarbiausia mergaitė liko gyva.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių