Nuo kelio nuskriejusi mašina įkalino ja važiavusius vaikinus

Ketvirtadienį per pietus Rimkuose automobilio nesuvaldęs jaunas vairuotojas nuvažiavo nuo kelio į pievas, sumaitojo mašiną ir drauge su pakeleiviu įstrigo metalo laužu virtusioje mašinoje.

 

 

Apie eismo nelaimę bendruoju pagalbos telefonu pranešta  įvyko 13.14 val. Automobilis važiavo Rimkų gatve, vairuotojas „Opel Vectra“ nesuvaldė toje vietoje, kur netoli viaduko kelias daro nežymų posūkį. Spėjama, kad vairuotojas gerokai paspaudė greiči pedalą, nes automobilis nulaužė kelio ženklą ir apie dešimtį metrų nulėkė į pievą. Čia jis atsitrenkė į kanalizacijos šulinį ir apsivertė.

Kai atskubėjo ugniagesiai-gelbėtojai sumaitotoje mašinoje buvo įstrigę du jauni vyrai. Kol gelbėtojai bandė juos išvaduoti iš metalo gniaužtų, vienas vaikinų apalpo ir pradėjo dusti.

Jam buvo uždėtas kaklo įtvaras, gelbėtojai suskubo vaikinui daryti širdies masažą. Jaunuolis atsigavo.

Medikams abu avarijos dalyviai perduoti sąmoningi.

Įvykio vietoje dirba Kelių policijos pareigūnai, jie aiškinasi eismo nelaimės aplinkybes.


Šiame straipsnyje: avarijaKlaipėdarimkų gatvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

ble

ble portretas
jus ble ismokit vairuot isgamos, jei leki ten apie 100 tai jo ble nesuvaldysi o jei normalei ant 50 td visai normalus ten posukis, neriek miegot ar su megafonu kalbet

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Asile, tu asile. Ikalinti reikia tuos kas kelius neprižiuri. Klaiki ta atkarpa. Ten pastoviai smelio pribarstyta, palei pat asfaltuotą kelio dangą einą duobėtas žvyrkelis. Nesakau, kad vairuotojas nekaltas. Tiesiog nereikia visą atsakomybę perkelti ant jo, nežinant faktų.

Taip ,taip.

Taip ,taip. portretas
Juos reikia ikalinti uz nesaugu vairavima ir baudele nemaza suoketi.Kad uz ka butu maitinti belangej.Kitaip piemeis nepasimokys.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių