„Klaipėdos medienoje“ – didelis gaisras

Šeštadienio vakarą milžiniškos liepsnos įmonėje "Klaipėdos mediena" ant kojų sukėlė uostamiesčio ugniagesius. Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budintis vyresnysis specialistas informavo, kad su gaisru pavyko susidoroti apie 11 val.

Medžio drožlių plokščių ir korpusinių baldų gamybos bendrovėje "Klaipėdos mediena" adresu Liepų g. 68 degė įmonėje esantys gamybiniai įrengimai. Keturias valandas su liepsnomis kovojo kelios dešimtys ugniagesių.

Apie gaisrą 18.55 val. Bendrajam pagalbos centrui pranešė neprisistatęs asmuo. Tramdyti milžiniškos ugnies išvyko didelės ugniagesių pajėgos: keli automobiliai ir daugiau nei 20 gaisrininkų.

Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas Mindaugas Jovaišas informavo, kad gaisras kilo rankoviniame filtre ir dulkių nusodinimo įrenginyje. Darbą apsunkino tai, kad ugnis liepsnojo dideliame – 30–40 metrų aukštyje 50 kvadratų plote.

"Paskutinis ugniagesių automobilis grįžo 11 val. nakties. Darbą labai apsunkino aukštis,  baiminomės, kad liepsnos neišplistų", – komentavo Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budintis vyresnysis specialistas.

Anot jo, žmonės nenukentėjo. Kol kas nėra aišku, kiek nuostolių dėl kilusio gaisro patyrė įmonė.


Šiame straipsnyje: klaipėdos medienagaisrasugnis

NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
O tai kas ten toje Klaipėdoje medienoje per statinys kuris 30-40m aukščio? Aš ten dažnai pravažiuoju bet 10 aukštų pastato nepamenu.

> To kaimynei

> To kaimynei portretas
Jei jau svaistomes faktais , tai gal dar ten ikurti naslaiciu prieglauda ir plytine? O apie dabartini turciu kvartala net senieji gyventojai "geruoju" atsiliepia. "Baigiu čia amžių. Jau ilgai gyvenu - turbūt penkiasdešimt metų", - sakė vienu seniausiu gyventojų paupiškių laikomas ponas Justas. "Nieko čia nebuvo, - jis mostelėjo į naujų namų pusę. - Čia buvo daržai, bulvės, ganyklos. Žemės priklausė Žemės ūkio technikumui. Žemių jam nebereikėjo, pardavė, žmonės išpirko ir pasistatė sodybas. Namai tik po nepriklausomybės atgavimo pradėjo dygti." Tai , kad neismetinekit zodziu is dainos , "SENBUVIAI".

2...

2... portretas
Gal tu galvele pasigydik?
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių