Klaipėdoje vagys nugvelbė sūrio galvą vaizdavusią skulptūros dalį

Geltono metalo skulptūra, puošusi uostamiesčio Teatro aikštės pakraštyje esančius sūrio „Džiugas“ namus“, paviliojo metalo vagis.

Vieną naktį jie niekieno nepastebėti nusuko viršutinę skulptūros dalį.

Uostamiesčio policijos komisariato pareigūnai teigė, kad jiems apie nusikaltimą pranešta ketvirtadienį, tačiau įstaigos darbuotojai vagystę pastebėjo pirmadienį vos atėję į darbą.

Prie įėjimo į sūrio namus buvo pastatyta sūrio galvą vaizdavusi geltono metalo skulptūra. Dingo viršutinė jos dalis, kuri buvo prie pagrindo priveržta varžtais. Vagys atsuko šiuos varžtus.

Akivaizdu, kad tam reikėjo įrankių, o nusikaltimas užtruko ne vieną minutę. Pareiškimą policijai parašę atsakingi asmenys nurodė, kad skulptūros vertė – 11 tūkst. eurų. Tikėtina, kad pardavę supirktuvėje metalinę sūrio galvą vagys gavo vos kelis eurus ir iškart juos išleido svaigalams.

Apmaudu, kad vienoje pagrindinių miesto aikščių esančios kavinės nestebimos vaizdo kameromis. Todėl tikėtis, kad pavogts meno kūrinio dalis bus rasta, maža vilties.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Vasarą ant marškinėlių sūrio reklamą berods reklamavo pats komisaras. Jeigu nemokamai - yra prietranka jeigu už atlygį - manau turi domėtis atatinkamos tarnybos.Yra foto. Mano tel. 8 662 33770.

jonas

jonas portretas
O dar sako kad nera krizes,taip valgyti norejosi,kad net is peles suri ateme.

Juzefa

Juzefa portretas
O kameros ka rodo
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių