Klaipėdoje sulaikyti septyni heroino platintojai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos kriminalinės policijos pareigūnai, tikrindami iš žvalgybos gautą informaciją, sulaikė septynis heroino platintojus.

Atliekant ikiteisminio tyrimo veiksmus, nustatyta, kad heroinas buvo platinamas Klaipėdos mieste, aprūpinant didžiąją miesto dalį jį vartojančių asmenų. Atliktų kratų bei asmenų sulaikymų, apžiūrų Klaipėdos mieste bei Klaipėdos rajone metu pareigūnai rado ir paėmė įvairių narkotinių medžiagų – apie 100 gramų heroino, kurio vertė – apie 6000 eurų. Taip pat rasta kokaino, kanapių, ekstazio tablečių, svarstyklės, kurios naudotos narkotinėms medžiagoms dozuoti.

Didžioji dalis heroino kratos metu rasta vieno iš įtariamųjų, 41 metų vyro sodyboje, Klaipėdos rajone. Įtariamiesiems paskirtos kardomosios priemonės, nuo griežčiausios – suėmimo iki pasižadėjimo neišvykti, pranešė Klaipėdos apskrities policija.

Įtariamieji patraukti baudžiamojon atsakomybėn dėl disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis bei disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Šeši anksčiau teisti už kitus nusikaltimus – vagystes, disponavimą narkotinėmis medžiagomis, taip pat ir už narkotinių ar psichotropinių medžiagų platinimą.

Tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti uostamiesčio teisėsaugininkai pradėjo dar 2016 metų vasarą, kai buvo gauta kriminalinės žvalgybos informacija dėl narkotinių medžiagų platinimo fakto Klaipėdos mieste.

Pagal ikiteisminiame tyrime surinktus įrodymus, dėl disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti pareikšti 41-erių, 31-erių ir 49 metų klaipėdiečiams. Vienas jų jau teistas už narkotinių medžiagų platinimą Klaipėdos mieste 2012 metais.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti baudžiama laisvės atėmimu nuo 2 iki 15 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip taip

Taip taip portretas
Nuo 2 iki15 o kodel narkomanai atsiperka tik bauda.

..

.. portretas
Ar ne grubliauski banda? ??? Gryzes iš ATOSTOGU ras viska isvogta , nors abejoju kai dudmaisis atostogauja narkotiku VERSLA priziuri jo draugelis masiulis! !!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių