Klaipėdoje sulaikytas mažametės tvirkinimu įtariamas pedofilas

Anksčiau senutes Klaipėdoje plėšdavęs jaunas nusikaltėlis nutvertas seksualiai priekabiavęs prie mažų mergaičių.

Anksčiau senutes Klaipėdoje plėšdavęs jaunas nusikaltėlis nutvertas seksualiai priekabiavęs prie mažų mergaičių.

Antradienį po pamokų dvi 10 metų mergaitės ėjo iš mokyklos. Pakeliui jas sekė ir drauge į vieno namo Debreceno gatvėje laiptinę įėjo aukšto ūgio jaunas vyras.

Vieną mergaičių jis netikėtai ėmė grabinėti, tiesa, vaiko kūno jis nebuvo apnuoginęs.

Mokinukė išsigando ir pradėjo šaukti pagalbos. Į laiptinę išėjo kaimynas ir taip išbaidė iškrypėlį. Tačiau mergaitės apibūdino jo išvaizdą pareigūnams ir šie netrukus pagavo kaltininką.

Policijos komisariate paaiškėjo, kad 25-erių įtariamasis dar visai neseniai buvo ilgai gaudytas ir galiausiai sučiuptas dėl plėšimų. Jo specializacija buvo kiek kita, jis patykodavo pagyvenusių moterų ir atimdavo jų rankines arba maišelius su pirkiniais.

Mėnesį praleidęs areštinėje, po to išleistas į laisvę šis jaunas vyras pabandė tenkinti lytinę aistrą liesdamas mažas mergaites.

Tikėtina, kad antradienį jo patykotos mažametės galėjo būti ne pirmos aukos. Uostamiesčio policijos pareigūnai ragina tėvus atidžiau bendrauti su savo atžalomis ir atkreipti dėmesį ir pranešti policijai, jei jų vaikai pasakojo kažką panašaus.

Klaipėdiečiai raginami pranešti apie netinkamą suaugusiųjų elgesį vaikų atžvilgiu Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Sunkių nusikaltimų tyrimų valdybos pareigūnams telefonu 8 700 60912, 8 700 60910.

Vos paskelbus šią žinią, internete pasipylė klaipėdiečių pranešimai apie ekshibicionistų pamėgtas vietas. Viena jų – Martyno Mažvydo mokyklos prieigos. Vaikai išsigandę iškrypėlių bėgte bėga namo. Todėl tėvai ragina šioje vietoje iškirsti krūmus, kad nesveikos sąmonės žmonės neturėtų kur slėptis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmm

hmm portretas
Matyt cia tas gaidys ir raso komentus,nes neva ji paleido i laisve, aciu teisejai dabar galima jam pimpala nupjauti liaudiskai!!!!

ass

ass  portretas
ei didvyri, tau liepe kas skaityt mano komentara? o gi neliepe! Rasliava internete man nerupi.

tai Senjorai

tai Senjorai portretas
Matote ponia, mūsų milicininkai tik Garliavoje vienu metu gali susirinkti net 240 ir Smaukūnaitę saugoti už mūsų pinigus.O kai reiki realių paieškos veiksmų, tai jie silpni visiškai yra.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių