Klaipėdoje siaučia stotelių niokotojai

Kokia liga galėtų sirgti asmuo, kuris galbūt jaučia malonumą girdėdamas dūžtančio stiklo garsą, galėtų atsakyti tik psichiatrai. Tačiau, panašu, uostamiesčio policijos pareigūnams gali tekti prašyti net ir tokių specialistų konsultacijos.

Per porą dienų iškūlęs 13 stiklinių autobusų stotelių, kažkoks chuliganas penktadienio naktį suniokojo dar vieną paviljoną.

Šį kartą suknežinti "Baltijos" stotelės, kuri yra prie Taikos prospekto ir Baltijos žiedo, stiklai.

O štai sausio 16 ir 17 d. vandalai suniokojo net 13 stiklinių pastogių.

Tą kartą buvo išdaužti 25 stiklai. Daugiausia chuliganai iškūlė po du stiklus. Taip pasielgta penkiuose paviljonuose. Dviejose pastogėse išmušti trys stiklai, vienoje – keturi. Po vieną iškulta penkiuose keleivių laukimo paviljonuose.

"Ir mes pagalvojome, kad galbūt siaučia kažkoks maniakas. Sunku ką nors ir pasakyti. Šį kartą per dvi dienas suniokota tiek, kiek dažniausiai sudaužoma per mėnesį", – teigė įmonės "JCDecaux Lietuva", kuri prižiūri paviljonus, technikos ir plėtros direktorius Darius Jasiukaitis.

Suskaičiuota, kad įmonė patyrė nuo 2,5 iki 3 tūkst. eurų žalą.

"Taip, tai yra nemaži pinigai. Kiekvieną kartą kreipiamės į policiją, tačiau žinių, kad kas nors būtų sučiuptas, neturiu. Žinoma, vertėtų prašyti ir visuomenės pagalbos", – kalbėjo D.Jasiukaitis.

Policijai yra tekę sučiupti jaunus chuliganus, kurie kažkada taip pat linksminosi, daužydami stotelių paviljonus. Šį kartą vandalų vis dar ieškoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mukas

Mukas portretas
Necaudzia degradu, tai ir dauzo. Grieztinti nusikalteliams bausmes, o ne zaisti tolerastija!

M

M portretas
Juk yra skaidrių nedūžtančių medžiagų (plastikas pvz), gi nebūtina naudoti stiklą.

A

A portretas
Atsakinga bendrove turetu buti suinteresuota tad taip nebenutiktu (nors greiciausiai ji nera sudominta kad stiklai nebeduztu ,nebus ko beronentuot ) Klaidedos savyvaldybe galetu is bendroves pareikalaut kad pastatytu kameras
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių