Klaipėdoje šaudyta į paukščius, vienas sužeistas

Klaipėdoje šaudyta į paukščius. Policininkai rado sužeistą sparnuotį ir ėmėsi ieškoti kaltininko.

Penktadienį apie 17.30 val. 28-erių klaipėdietis, gyvenantis Kauno gatvėje, išgirdo šaudant. Išskubėjęs į lauką vaikinas pamatė sužeistą žuvėdrą. Paukštis dar buvo gyvas.

Jaunuolis iškvietė gyvūnų prieglaudos „Nuaras“ darbuotojus ir perdavė jiems pašautą paukštį.

Apie 19 val. tas pats klaipėdietis vėl paskambino policijai, jis išgirdo dar vieną šūvį.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Klaipėdoje šį pavasarį vienas vyras Alksnynės gatvėje buvo nubaustas už tai, kad būdamas savo buto balkone šaudė į varnas. Pričiuptas pareigūnų jis aiškino, kad šaižus varnų krankimas jam trukdė ilsėtis.

Tąkart šaulį padėjo demaskuoti kaimynas, pastebėjęs, kad šis žmogus ne pirmą kartą pyškina į sparnuočius.

Dar vienas tyrimas atliekamas Palangos policijos komisariate. Žmonės šalia kelio į Liepoją rado septynis šovinius, vieną kulką be tūtelės ir vieną šovinio tūtelę. Kas ir į ką šioje vietoje šaudė, bandys aiškintis policininkai.

Lietuvoje ne retas atvejis, kai šaudoma į kelio ženklus, apie tai byloja aplankstytos bei kulkų žymių paženklintos jų skardos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
pratybos pries kazkoki rimtesni kriminala ir vis ta klaipeda kyla teisetas? kodel cia o ne kitur ir kodel nekomentuojat kas ir tautybe nes kyla itarimas kad tie ivykiaiiki galo kazkodel nekomentuojami buktai norint kazka dangstyt ir ar tik tai ne rusu darbas nes ten uzsilikusiu kariskiu po karo apstu su seimomis ir dar draugu prisikviete ir ju nekabink kas ir daroma nenorint kelt sumaisties kad visai neokupuotu uosto kaip Karaliauciaus

Bočius

Bočius portretas
Kad būtų saugiau visokius didžiuosius paukščius siūlau nuodyti.Čia,kaip džiunglėse-negali išsimiegot,o valdžia niekam tikusi.Dėl piliečių ramybės sugeba tik naktinius klubus uždaryt.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių