Klaipėdoje pirmadienio rytas prasidėjo avarijomis

Pirmadienį iš ryto kelių policininkams teko skubėti, mat užmiestyje ir pietinėje Klaipėdos pusėje būta avarijų. Baimintasi, kad jose gali būti sužeistų žmonių.

7.42 val. policininkams pranešta apie Palangos plente, netoli „Ermitažo“ įvykusią avariją. Atskubėję pareigūnai rado du automobilius. Vienas jų buvo keistai įsirėžęs į kelio ženklą, rodantį posūkį į Jokūbavą.

Paaiškėjo, kad pakeliui nuo jakų žiedo į Palangos pusę pirmąja eismo juosta judėjo „Audi“, antrąja kiek atsilikęs – „Peugeot“. „Audi“ vairuotojas neįsitikino, kad jam saugu atlikti manevrą, pasuko į antrąją eismo juostą ir čia jį pavijo „Peugeot“.

Nuo smūgio „Audi“ sukosi ir šonu rėžėsi į kelio ženklą.

Žmonės šios avarijos metu nenukentėjo, bet gerokai buvo apgadintas automobilis, sulankstytas ir kelio ženklas. Jo atstatymo išlaidas turės apmokėti avarijos kaltininkas.

Kitas eismo įvykis užfiksuotas 10.42 val. Smiltelės ir Vingio gatvės sankryžoje. Po dviejų lengvųjų automobilių susidūrimo vienam jų iš po variklio dangčio pradėjo rūkti dūmai. Pagalbos telefonu apie įvykį pranešusi moteris prasitarė, kad jai sutriko širdies veikla.

Netrukus čia atskubėjo ugniagesiai ir medikai. Pirmieji įvykio vietoje pasirodė pareigūnai, jie atjungė automobilio akumuliatorių, taip išvengta gaisro.

Paaiškėjo, kad moteriai medikų pagalbos nereikia, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją ir išsiskirstė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Leonas

Leonas portretas
O kaip mes vairojam juk per šalčiunedirbo švėsoforai..na jau reikejo ketues aky turet kad pravažiot..Juk ženklu niekas nežiuri

miestietis

miestietis portretas
nesipiktink. Anksčiau ten buvo šviesoforas sukant į kairę, tačiau miesto saugaus eismo komisijoj daug galvų, kurie apie eismą išmano, todėl ir panaikino. Kol neįvyks skaudi nelaimė, jiems nedašus.

Pasipiktinau

Pasipiktinau portretas
Nu bl tvarkykit viena karta ta sankryza,papildoma sekcija pridekit sukantiems!!!!!! Jau nervai nelaiko kiek ten pastoviai avariju!!! Investuoja Europos pinigus kur nereik sukos.. sviesoforo neigali sutvarkyti netikeliai!!!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių