Klaipėdoje mokytojas per pamoką smurtavo prieš mokinį

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje ketvirtadienį mokytojas smurtavo prieš mokinį, pranešė Policijos departamentas.

Gegužės 24 dieną apie 12.30 val. Dariaus ir Girėno gatvėje esančioje mokykloje, pamokos metu, 2005 metais gimusį nepilnametį už rankos suėmė mokytojas, ją suko, prispaudė prie sienos ir jį pargriovė.

Mažametis dėl fizinio skausmo sukėlimo į medikus nesikreipė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ane

Ane portretas
O kaip galima 12 metų mergaitei sakyti ".... Čia tau ne prostitučių mokykla" mergaitė buvo su suknele iki kelių.

Anonime

Anonime portretas
Na nereikia visada ginti mokytojų ... Ne visada jie teisūs... Situacija pas mus buvo tokia. Vaikai žaide krepšini ir vienas vaikas netyčia užgavo kita( žaidimo metu). Na kadangi jis labai įsiuto trenkė vaikui į galvą, tada prasidėjo muštynės. Tas kuris pirmasis trenkė nubėgo pas direktore pasiskūsti, direktorė aišku ir visi mokytojai gina septyniolikmetį kuris trenkė keturiolikmečiui. Ir dar pridūrė jog pats kaltas. Tėvams paršė žinutę kad nebuvo butinybes gintis nuo septyniolikmečio ( keturiolikmetis trenkė metaliniu strypu į nugarą ) ir kad viskas bus pranešta vaikų teisėms. Tai vyko pertraukos metu. Jokio skambučio sms parašė tik.. Pas gydytoją nevedė. Gryžus vaikui namo ir pamačius prie smilkinio didžiulį guza tėvai skubiai iškvietė greitąja nes vaikas labai blogai jautėsi ir buvo išbalęs. Nuvežus į ligonine nustatyyas stiprus galvos sumušimas vaikas dabar stebimas medikų. O ką tuo noriu pasakyti? Nužmogėjimas!!!

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Nėra mokyklose gerų psichologu. Draugės anūkas mokėsi lietuvoj, buvo blogiausias klasėje. Norėjo iš mokyklos pašalinti. Tėvai išvažiavo i vokietija dirbti, vaikus kartu pasiėme. Pradžuoj buvo problemu. Ten nesicakina su vaikais. Jei vaikas daro problemu klasėje, jam duoda atostogas, savaite ar dvi. Dirba psichologai. Dabar vaikas labai geras ir mokosi labai gerai. Pas mus švietimo sistema bloga. Vaikai teises turi, o pareigų ne. Norėjau darbintis i vaiku namus, ėjau apsižiurėti. Pamačiau kaip vienas vaikas provokuoja auklėtoja, o kitas filmuoja su telefonu. Laukia kol nesusivaldys. Atsisakiau tokio darbo, nenoriu atsidurt belangėje.
VISI KOMENTARAI 49

Galerijos

Daugiau straipsnių