Klaipėdoje mirė narkotikais apsinuodijęs vyras

  • Teksto dydis:

Klaipėdos ligoninėje mirė narkotikais apsinuodijęs vyras. Medikai dėl jo gyvybės kovojo beveik apie pusantros savaitės.

30-metį mirtis ištiko sekmadienio paryčiais apie 4.30 val., pranešė policija.

Šį vyrą gruodžio 16 dieną greitosios medicinos pagalbos automobilis atvežė iš namo laiptinės Sulupės gatvėje. Jis buvo apsinuodijęs narkotinėmis medžiagomis.

Praėjusią savaitę Klaipėdos apskrities vyriausiame policijos komisariate vyko suinteresuotų institucijų atstovų, kurios teikia pagalbą asmenims, vartojantiems narkotines ir psichotropines medžiagas, pasitarimas. Buvo aptartos narkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimo tendencijos ir problemų sprendimas Klaipėdos mieste, pagalbos teikimo galimybės asmenims, priklausomiems nuo narkotinių medžiagų.

Pasitarimo metu buvo išsakytos nuomonės nuo ankstyvosios narkotikų vartojimo prevencijos organizavimo ugdymo įstaigose iki pagalbos teikimo nusikaltimus padariusiems, priklausomiems nuo narkotinių medžiagų, asmenims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

syvas

syvas  portretas
kazkaip giliai px

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Kauno policijos veteranė Skaista Rakauskienė (71 m.), policijos vadovui Žukauskui žinute pranešė apie kaimynų narkotikų gamybą. Turi sklindančių kvapų oro užterštumo mėginių ekspertų patvirtintas išvadas. Deja jau metai tebelaikoma durnyne. Teismuose vsio zakonno. Kankinė prašosi pagalbos. Iki 71 metų buvo sveika, turėjo netgi ginklą ir leidimą jam laikyti.Mano tel. 8 662 33770.

X

X portretas
Vieną kart išgelbėja,antrą,na vistiek jie vėl vartoja kol galų gale atsisveikina su pasauliu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių