Del gaisro Turizmo mokyklos rūsyje įstaigos bendrabutis liko be karšto vandens

  • Teksto dydis:

Antradienį po pietų uostamiesčio ugniagesiams pranešta, kad Turizmo mokyklos rūsyje kažkas dega. 

Antradienį 13.27 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad adresu Klaipėda, Baltijos pr. 22, Klaipėdos Turizmo mokyklos rūsyje kažkas dega, uždūmintos patalpos.

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Papildyta:

Gaisras Klaipėdos Turizmo mokyklos bendrabučio rūsyje kilo, greičiausiai, dėl trumpo elektros jungimo, nors specialistai dar negali įvertinti tikrų priežasčių, nes patalpos vis dar skendi dūmuose.

Apie nelaimę sužinota, kai valgykloje dirbę mokiniai pajuto per ventiliacijos šachtas besiveržiančius dūmus. Suskubta ieškoti gaisro židinio.

Paaiškėjo, kad pastato rūsyje verčiasi pro angas dūmai, nes ėmė smilkti kažkokia izoliacinė medžiaga.

Atvykę ugniagesiai galimą židinio vietą užpylė vandeniu. Patalpos paliktos vėdinimuisi.

„Niekas iš žmonių nenukentėjo. Priežastis žinosime tik rytoj, kai apžiūrėsime išvėdintą rūsį. Gali būti, kad bus nuostolių, nes gal teks atlikti remontą“, – tikino Turizmo mokyklos direktoriaus pavaduotoja administracijos ir ūkio reikalams Raimonda Graželiūnienė.

Dėl incidento mokyklos bendrabutis liko be karšto vandens. Tačiau tikimasi, kad visus nesklandumus pavyks išspręsti per parą.


Šiame straipsnyje: turizmo mokyklagaisrasrūsys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių