Klaipėdoje išgelbėtos dvi skendusios paauglės

Šeštadienis pajūryje pilnas audros laukimo. Itin šiltas oras ir įkaitusi jūra priviliojo į paplūdimius minias poilsiautojų, o saulę uždengę debesys jų neišbaido. Nors bangos nėra didelės, tačiau besimaudančiųjų tyko duobės.

Apie 14 val. gelbėtojai puolė į jūrą traukti duobėje skęstančių paauglių. Dvi 14-metės mergaitės buvo nepakankamai atidžios ir nepastebėjo, kad netoli kranto susiformavo gelmė, į kurią pakliuvo. Abi draugės pradėjo skęsti. Gelbėtojai atskubėjo laiku ir paaugles ištempė į krantą.

Viena mergaitė vandens prigėrė daugiau nei antroji. Greitosios medicinos pagalbos medikai abi drauges nuvežė į ligoninę, kur ketinama įsitikinti, kad joms viskas gerai.

Paauglės į pajūrį atėjo be suaugusiųjų.

Penktadienį gelbėtojai padėjo rasti pasiklydusią mažą mergytę. Trejų ar ketverių metų vaikas pėdino iš neįgaliųjų paplūdimio link II Melnragės. Mergaitę pavyko greitai rasti ir perduoti tėvams.

Šeštadienį sinoptikai pranašavo audrą. Pajūrį ji turėtų pasiekti vakare. Rusijos spauda praneša, kad Kaliningradas dėl audros liko be elektros tiekimo. Lietuvos pajūrio stichija 16 val. dar nebuvo pasiekusi. Tamsūs debesys vis suko aplink Klaipėdą tai toldami, tai priartėdami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių