Klaipėdoje girtas sugyventinis peiliu sužalojo draugę

Girtų sugyventinių konfliktas Klaipėdoje vos nesibaigė tragedija, kai vyras griebėsi peilio ir ėmė juo švaistytis.

Trečiadienį vakare, apie 20.30 val. į uostamiesčio Jurbarko gatvę skubėjo ir policijos patruliai, ir greitosios medicinos pagalbos ekipažas. Gauta žinia apie bute peiliu sužeistą moterį.

Paaiškėjo, kad pagalbos reikėjo 54 metų moteriai, ji buvo sužalota peiliu į šoną ir ranką. Skubiai išgabenta į ligoninę pacientė ten ir liko.

Policijos žiniomis, sužalojimai nėra pavojingi gyvybei, ligoninės medikai stebi moters sveikatą. Nuo to, kokie organai buvo pažeisti ir kiek ilgai klaipėdietė gulės ligoninėje, bus vertinamas sužalojimo laipsnis. Tai bus lemiamas veiksnys ir teisiškai vertinant kaltininko veiksmus.

Pasak įvykio vietoje buvusių pareigūnų, abu sugyventiniai buvo neblaivūs. Konflikto esmės jie paaiškinti nesugebėjo.

Įtariamasis – drauge gyvenantis 59 metų moters sugyventinis.

Vyras buvo paprašytas papūsti į alkoholio matuoklį, prietaisas parodė 2,72 prom. Tokie parodymai vadinami sunkiu apgirtimo laipsniu. Įtariamasis naktį praleido areštinėje, policijos tyrėjai su juo bendraus tik tada, kai jis bus visiškai blaivus.

Moters girtumą nustatys medikai iš kraujo mėginio.

Pareigūnai anksčiau šios poros namuose nėra buvoję. Trečiadienį vakare moteris nesiskundė smurtu, ji išsikvietė pagalbą tada, kai jau buvo sužeista.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių