Klaipėdoje dėl narkotikų vartojimo sulaikyti penki asmenys

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje policija sulaikė, įtariama, narkotikus vartojusius asmenis.

Ketvirtadienį apie 10 val. prie parduotuvės Taikos prospekte atlikus 27 metų merginos apžiūrą, rastas švirkštas su galimai narkotine medžiaga. Mergina sulaikyta.

Apie 11.20 val., įtariama, marihuanos surasta automobilyje „Renault Megane“. 29-erių ir 26 metų vaikinai pristatyti apklausai, o 28 metų vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę, skelbia uostamiesčio policija.

Vakare apie 22 val. Markučių gatvėje daugiabučio laiptinėje, įtariama, narkotines medžiagas vartojo neblaivus (0,56 prom.) 31 metų vyras. Spėjama, kad vedamas į patrulių automobilį, jis numetė folijos lankstinuką su galbūt marihuana.


Šiame straipsnyje: narkotikainarkomanaišvirkštas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Minde

Minde portretas
Simonaitytes gatvej uzsiveise yra neimanoma kaip laukiniu kaciu jau nzn kiek laiko ir svirkstu maciau ir tu urodu urodziu.ar tie mentai akli ar tik semia tuos kur po limona tipo sulaike narkotiku.

pasiulimas

pasiulimas portretas
Galiu dirbt nemokamai policijai,sakyt informacija apie narkomanus.Pavargs policija nuo mano pranesimu.Kasdien matau narkomanu,ipac Zardininku gatvej,taip pat Vingio gatvej,o ipac Egles turgavietej,tiesiog urmu galit kraut narkomanus i savo masinas.

algimantas

algimantas portretas
juokas ima is tu faru kai purto jaunima uz suktinuke :D imtusi normaliu reikalu o ne sudais uzsiiminetu!!toi palauk po keliu metu legalizuos ir paziuresim kas tada.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių