Klaipėdoje buvo pagrobtas vaikinas

Keistą incidentą narplioja uostamiesčio policija – 23 metų vaikinas policijai pranešė parą praleidęs jį esą pagrobusių jaunuolių bagažinėje.

Daugybę klausimų keliantis incidentas nutiko gruodžio 25 d. Jaunuolio teigimu, apie 22 val. jį,einantį Baltijos prospektu, užpuolė nepažįstamieji.

Vaikinas aiškino, kad prie jo pagrobėjai pribėgo iš už nugaros, tad jis jų nematė, tik girdėjo skirtingus balsus. Jaunuolis pajuto smūgį į galvą ir pargriuvo ant žemės.

Pargriuvusią auką užpuolikai, paliepę nešūkauti, dar ir paspardė.

Po to vienas iš vaikinų esą uždengė akis ir nusivedė nukentėjusįjį nežinoma kryptimi į automobilį.

Vaikinas aiškino, jog svetimos mašinos bagažinėje jis prabuvo parą. Tik kitos dienos pavakarę, apie 15 val. 30 min., pagrobėjai jį iš mašinos išmetę kitame miesto gale – Savanorių gatvėje.

Jaunuolis esą buvo perspėtas: jei kreipsis į policiją, bus blogai jam ir jo sugyventinei, gimusiai 1997-aisiais.

Vaikinas neva paleistas užrištomis akimis, tačiau nedetalizuoja, ar jo rankos buvusios laisvos ir ar jis mėgino sprukti iš automobilio.

Atsidūręs šiaurinėje miesto dalyje, netoli onkologinių ligų ligoninės, vaikinas nuskubėjo į jos patalpas ieškoti telefono, kur ir išsikvietė pagalbą.

Keisto incidento dalyvis aiškino, jog konfliktas galėjo kilti dėl anksčiau kartu su užpuolikais dirbtų darbų.

Kyla klausimas, ar kartu dirbusių žmonių jaunuolis nepažino, ar jį buvo pagrobę ne tie patys asmenys, su kuriais jis turėjo reikalų?

Pirminiais duomenimis, jaunuolis užsiima automobilių pargabenimu į Lietuvą, aiškėja ir tai, jog klaipėdietis turėjo skolų.

Nukentėjusysis sakė, jog nei vogė, nei padarė ką nors blogo. Bet jis buvo skolingas pinigų. Aiškinamasi, kokią sumą ir kam.

Vis dėlto paaiškėjo, jog jaunuolio praeityje būta mįslingų reikalų, vaikinas buvo įjunkęs lošti.

Policija rimtai pažiūrėjo į neeilinį įvykį uostamiestyje, pradėjo ikiteisminį tyrimą. Aiškinamasi, ar jaunuolis sako visą tiesą, tikrina pasakojimo detales ir ieško pagrobėjų.

Kol kas šis įvykis nėra priskiriamas organizuoto nusikalstamumo apraiškoms, jį tiria Klaipėdos miesto policijos komisariatas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuj

Nuj portretas
Minedas?

Anonimas

Anonimas portretas
Košmarai dedasi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių