Iš degalinės pagrobė 18 tūkst. eurų

Savaitgalis pajūryje prasidėjo neramiai. Peiliais buvo sužaloti trys vyrai. Siautė ir vagys. Jie buvo pagrobę pramoginį laivelį ir katerį, kurie vėliau rasti. Tačiau iš vandens transporto priemonių dingo brangūs daiktai. Užfiksuotas ir bandymas papirkti policijos pareigūnus.

Smogė aštriu daiktu

Penktadienio vakarą incidentas įvyko neįgaliųjų poilsio namuose, esančiuose Palangoje, Mėguvos gatvėje. Peiliu buvo sužalotas 58 metų vyras. Nukentėjusysis išvežtas į ligoninę. Jis gydomas įstaigos Chirurgijos skyriuje. Spėjama, kad nukentėjusįjį sužalojo 55 metų vyras.

Į policiją kreipėsi 43 metų palangiškis. Vyras pranešė, kad penktadienio vakarą Palangoje, Sodų gatvėje, nepažįstami vaikinai jam aštriu daiktu smogė į nugarą. Dėl sužalojimų vyras išvežtas į ligoninę. Medikai jam diagnozavo durtinę žaizdą nugaroje.

Penktadienį apie 1.30 val. į Klaipėdos universitetinės ligoninės Priėmimo skyrių atvyko 25 metų vaikinas. Jo pilve buvo durtinė žaizda. Vaikinas medikams paaiškino, kad Klaipėdos rajone, Kretingalės miestelyje peiliu jį sužalojo pažįstamas.

Nukentėjusysis gydomas įstaigos Chirurgijos skyriuje. Nukentėjusysis buvo neblaivus.

Siūlė 50 eurų kyšį

Penktadienį uostamiesčio policija užregistravo Klaipėdos teritorinės muitinės mobilios grupės skyriaus inspektoriaus tarnybinį pranešimą.

Apie 9.20 val. kelio Vilnius – Kaunas – Klaipėda 290 kilometre buvo sustabdytas vilkikas. Jį vairavo vilnietis. Pareigūnams vyras pateikė vinjetę, kuri, įtariama, buvo suklastota. Dėl pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Į pareigūnų akiratį pakliuvo dar vienas sunkvežimio vairuotas. Penktadienį po pietų transporto priemonę patikrinimui policijos pareigūnai sustabdė Klaipėdos rajone, Dovilų miestelyje.

Norėdamas išvengti atsakomybės už pažeidimą – sunkvežimis buvo be techninės apžiūros, vairuotojas, 45 metų gargždiškis, policijos pareigūnams pasiūlė 50 eurų kyšį.

Kupiūrą jis padėjo policijos pareigūnų automobilyje ant daiktadėžės, esančios tarp priekinių sėdynių Pradėtas tyrimas dėl bandymo papirkti pareigūnus.

Grasino nužudyti sugyventinę

Penktadienį Pervalkoje iš prieplaukos kažkas pavogė pramoginį laivą ir katerį. Vėliau abi transporto priemonės rastos plūduriuojančios. Kateris buvo užvestu varikliu. Žvejai jį nuvilko į Švencelės kaimą.

Iš pramoginio laivo dingo variklis, kurio vertė 10 tūkst. eurų. Katerio šoninės tvorelės buvo apdaužytos, sugadinta užvedimo spynelė. Iš jo dingo du inkarai, aukšto slėgio plovimo siurblys, 10 litrų kanistras su benzinu, trys gelbėjimo liemenės. Kateris buvo draustas. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 700 eurų.

Dar didesnių nuostolių patyrė degalinė, esanti Jūrininkų prospekte. Iš jos patalpų pavogta 18 tūkst. eurų. Pinigų pasigesta penktadienio rytą.

Apie 6.30 val. į degalinę atvyko 61 metų darbuotoja. Ji pastebėjo, kad įėjimo pagrindinės durys užrakintos, o raktas kabo viduje. Apėjusi pastatą iš galinės pusės moteris pastebėjo, kad yra pravertas sandėlio langas ir viduje dega šviesa.

Moteris per langą pateko į vidų. Degalinėje ji nerado 20 metų darbuotojos. Priėjusi prie kasos, ji pamatė išrašytus inkasacijos lydraščius. Kasoje pinigų nebuvo.

Moteris patikrino seifą, esantį pagalbinėse patalpose, kuris buvo užrakintas. Jame taip pat nebebuvo pinigų. Įmonei padarytas nuostolis siekia apie 18 tūkst. eurų.

Ilgapirščiai darbavosi ir Kretingos rajone, Vydmantų kaime. Išdaužę terasos durų stiklą, jie pateko į namą ir pagrobė auksinius papuošalus. Nuostoliai tikslinami.

Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai malšino ir šeimyninius konfliktus. Dėl smurto artimoje aplinkoje uždaryti 5 vyrai. Jie skriaudė savo artimuosius.

Vienas iš tokių incidentų įvyko penktadienį apie 21 val. Klaipėdos rajone, Žadeikių kaime, Žvaginių gatvėje, Neblaivus 33 metų vyras iškeikė necenzūriniais žodžiais savo 47 metų sugyventinė ir grasino ją nužudyti. Vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,25 promilės. Agresyvus Klaipėdos rajono gyventojas uždarytas į areštinę.

Nerimo ir asmenys, kurie uždaryti Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato areštinėje. Apie 13 val. keturi suimtieji paskelbė bado akciją. Vienas iš jų – 32 metų vyras kaltinamas sukčiavimu, du – 34 ir 38 metų kaltinami neteisėtu disponavimu narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis ir 36 metų vyras, kaltinamas sunkiu sveikatos sutrikdymu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ portretas
Tokie anksčiau ar vėliau pateks už grotų ir sėdės ilgai ir ilgai prasčiausiame Lietuvos kalėjime Lukiškėse. Bandykite toliau ir teks savo gamtinius dalykus atlikinėti kartu su kaliniais kolegomis atvirai viskas ir ten smirda, nešvara ir taip toliau, jei nužudysite žmogų tuomet sėsite iki gyvos galvos ir bus noras patiems nusižudyti nes busite totalioje depresijoje. Toks likimas jus tenkina debilai?. Jei nusižudysite tai tik paslaugą padarysite visuomenei nes nereikės jūsų išlaikyti ir sutaupys daug pinigų.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Ar kateris ir pramoginis laivas - skirtingos sąvokos?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių