Uostamiesčio policija fiksuoja šventės atgarsius

  • Teksto dydis:

Pasibaigė ypatinga Jūros šventė, tačiau policija vis dar registruoja jų metu nukentėjusiųjų nuo nusikaltimų žmonių pareiškimus. Daugelis jų įvykių metu buvo neblaivūs, o nusikaltimai įvykdyt gilią naktį.

Atėmė žuvis ir dokumentus

Pirmadienį į uostamiesčio policiją kreipėsi 35 metų ukrainietis. Jis pranešė, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie 2.30 val. su 23 metų bendradarbiu vaikštinėjo netoli Lietuvininkų aikštės. Vyras staiga pajuto smūgį į galvą ir nugriuvo. Parverstą ant žemės vyrą nepažįstami asmenys spardė ir mušė.

Kai išpuolis baigėsi, nukentėjusysis pasigedo kuprinės. Joje buvo telefonas „Samsung“, trys rūkyti karšiai ir piniginė su 20 eurų bei 800 ukrainietiškų grivinų.

Užpuolikai iš šio vyro kelnių kišenės pagrobė dar vieną telefoną bei du svarbius dokumentus: Ukrainos piliečio užsienio pasą bei jūreivio dokumentą.

Jaunesnysis ukrainietis nukentėjo mažiau ir pretenzijų nereiškė.

Prarado telefonus

Pirmadienį į uostamiesčio policiją kreipėsi 15-mečio paauglio mama. Ji pranešė, kad sūnus šeštadienio naktį prarado savo brangų telefoną.

Vaikinas pasipasakojo mamai užmigęs Kepėjų gatvėje esančiame bare ant sofos. Jis pabudo apie 4.30 val. ir pasigedo „Iphone 7“, kuris įvertintas 700 eurų. Jokių kitų vagystės aplinkybių paauglys nenurodė.

Savo telefono bare neteko ir 26-erių plungiškis. Jis naktį iš sekmadienio į pirmadienį lankėsi uostamiesčio Tiltų gatvėje esančiame bare.

Apie 1.30 val. savo „Iphone 5S“ jis buvo trumpam palikęs be priežiūros ant baro stalo. Po kelių minučių jo jau neberado. Telefonas yra vertas 300 eurų.

Galbūt abu telefonus pavyks rasti pasinaudojus išmaniosiomis technologijomis, o vagis nustatyti peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus.

Sukėlė lankytojų paniką 

Pirmadienį į policiją kreipėsi vieno baro, įsikūrusio Žvejų gatvėje, apsaugininkas. Jis savo pareiškime išdėstė chuliganiško išpuolio, įvykdyto prieš baro lankytojus ir pareiškėją naktiniame klube, aplinkybes.

Šeštadienį, apie 5 valandą ryto įstaigos laiptinėje stovėjęs apsaugininkas pamatė iš ketvirtojo aukšto pasileidusius lankytojus. Jie skubėjo lauk susiėmę už nosies ir burnos. Daugelis žmonių kosėjo, buvo akivaizdu, kad kažkas laiptinėje papurškė ašarinių dujų.

Apsaugininkas suskubo padėti lankytojams ir tuo pačiu įsidėmėjo vaikiną, kuris išbėgo pirmasis. Kai visi žmonės buvo išvesti į lauką, apsaugininkas suskubo prie jaunuolio, kuris greičiausiai ir sukėlė sumaištį.

Jo nereikėjo ilgai ieškoti, mat pagautas nepaaiškinamo įsiūčio vaikinas baro kėde talžė apsaugininko automobilį „Honda Accord“. Jis taikėsi į mašinos variklio dangtį ir priekinius žibintus.

Apsaugininkas sulaikė chuliganą ir perdavė jį iškviestiems saugos tarnybos „Argus“ darbuotojams.

Paaiškėjo, kad chuliganas – 18-metis klaipėdietis.

Alkotesterio parodymai konstatavo, kad jaunuolis buvo neblaivus. Jis buvo perduotas medikams. Policijos viešųjų ryšių grupės darbuotojai nepranešė, kokio pobūdžio pagalbos reikėjo chuliganiškai pasielgusiam klaipėdiečiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai štai

Tai štai  portretas
Kaip klaipėdiečiai išmoko "švęsti "!Juk viskas "tvarkoj", nieko baisaus "neatsitiko", tik "keletas smulkių incidentų"...Nesuprantama, koks malonumas, pasak klasiko:"sau patiems į akis triest "?!

Hmm

Hmm portretas
Netikiu, kad bare būtų kas leidęs vėliu metu nepilnamečiui vakaroti ir miegoti. Gal tėvai kartu buvo, o paauglys tiesiog laukdamas jų užmigo :)

Ita

Ita portretas
Visi kalti tik nepilnamecio tevai.......
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių