Klaipėdietis įkliuvo dėl narkotikų ir karo laikų sprogmenų

Uostamiesčio policija pranešė su įkalčiais sulaikiusi narkotinę medžiagą – heroiną - pardavinėjusį vyrą. Be to, pas jį rasta nelegaliai laikomų karo laikų sprogmenų.

Uostamiesčio policija pranešė su įkalčiais sulaikiusi narkotinę medžiagą – heroiną - pardavinėjusį vyrą. Be to, pas jį rasta nelegaliai laikomų karo laikų sprogmenų.

Pietinės gatvės gyventojas, siejamas su organizuotu nusikalstamumu, sulaikytas vasario pabaigoje, ketvirtadienį pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Jo bute policijos pareigūnai aptiko apie 10 gramų heroino, kelis Antrojo pasaulinio karo laikų Vokietijos gamybos pistoletus-kulkosvaidžius, maišelius su paraku, didelį kiekį įvairaus kalibro šovinių, minosvaidžio minų, granatų.

„Nacistinės Vokietijos garbintoju ir atitinkamų atributų kolekcionieriumi save pristatantis 40-metis klaipėdietis anksčiau buvo įtartas vagystėmis ir sukčiavimais apgaule užvaldant lėšas nukentėjusiųjų sąskaitose“, - teigiama policijos pranešime.

2013 metais uostamiesčio teisėsaugininkai šio vyro atžvilgiu atliko ikiteisminį tyrimą dėl Lietuvos valstybės simbolių išniekinimo. Iširusia šeima, negalėjimu susirasti darbo bei baudžiamuoju persekiojimu už neva neįvykdytus nusikaltimus Lietuvos valstybę apkaltinęs vyras internete buvo paviešinęs nuotraukas, vaizduojančias suplėšytą trispalvę. Šios nuotraukos pakomentuotos Lietuvą menkinančiu tekstu.

Už šį nusikaltimą klaipėdiečiui buvo skirti aštuoni mėnesiai laisvės apribojimo.

Dabar jam pateikti įtarimai dėl neteisėto disponavimo sprogstamosiomis ir narkotinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Teismo sprendimu jis suimtas.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fašistas

Fašistas portretas
jis ne fašistas, tikras fašistas kvaišalų neplatintų. Tikėjimas fiureriu neleistų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių