Klaipėdietės pinigus atidavė policininkais apsimetusiems sukčiams

  • Teksto dydis:

Trys klaipėdietės savaitgalį policininkais apsimetusiems sukčiams atidavė daugiau nei 2,5 tūkst. eurų.

Sekmadienį 79 metų Bandužių gatvės pareigūnams pranešė, kad į telefoną namuose paskambinęs nepažįstamasis nurodė, jog pas moterį gali būti padirbtų grynųjų pinigų. Jis pasakė, jos netrukus į klaipėdietės namus atvyks policijos pareigūnas, jis patikrins pinigus.

Kaip pranešė policija, atvykęs nepažįstamasis moteriai pateikė netikrą pareigūno pažymėjimą. Paėmęs 920 eurų, jis pasišalino.

Dar dvi moterys buvo apgautos šeštadienį.

Apie 12.15 val. į butą Rambyno gatvėje atėjęs nepažįstamas vyriškis paėmė 670 eurų. Prieš tai 73 metų moteriai dėl esą netikrų pinigų skambino kriminalistais prisistatę asmenys.

Tą pačią dieną apie 16 val. 87 metų Kretingos gatvės gyventojai paskambino buvusiu Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovu spaudai prisistatęs vyras. Jis pasakojo apie padirbtus pensijos pinigus. Po 15 minučių pareiškėja į namus atėjusiam nepažįstamajam atidavė 935 eurus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Negaliu atsigėrėti

Negaliu atsigėrėti portretas
tokia gražia laiptine. Matosi, kad tame name gyvena tvarkingi žmonės.

Hmm

Hmm portretas
Gal tie pseudomentai ir nuzude ta vyra ,kuri rado vadinamajame rybporte? Dabar bus netikis policijos parejgunams ,gal je apsimeteliai!!! Nedarikyt duru zmones nepazystamems,o policija jei nores su jumis pakalbeti,tai tikrai atsius arba pranesima ,arba atvaziuos uniformoti pareigunai su tarnybine masina!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių